Nen amb motxilla i puma

David, el nen de 9 anys que ha anat al bany de l'escola i s'ha trobat un puma

David ha viscut una situació d'autèntic terror que mai no oblidarà

David Miguel Almeida és el nen de 9 anys que és notícia a tot el món pel moment que ha hagut de viure. En concret, és qui, quan va anar als lavabos de l'escola, va veure que no estava sol. L'acompanyava ni més ni menys que un animal salvatge, un puma ferotge.

Afortunadament, el menor no ha patit cap mal i ha pogut explicar el que ha passat. Ho ha fet, com és lògic, encara amb la por al cos.

Imatge d'una aula buida amb cadires.
El puma, no se sap per quina raó, es va refugiar a l'escola. | ISTOCKPHOTO (SMOLAW11)

David Miguel Almeida i la seva sorpresa gens grata

El menor va acudir aquests dies, com a activitat extraescolar, a una de les escoles de Nova Lima, que pertany a l'estat brasiler de Minas Gerais. Ho va fer amb altres companys i els seus pares per jugar un partit de futbol.

Tot feia indicar que gaudiria de la jornada que es va començar a truncar quan va decidir anar al bany. I és que només entrar als lavabos del centre es va trobar amb alguna cosa que no podia creure. Allà hi havia un puma de 80 quilos que el va deixar terroritzat.

Com David ha explicat a la premsa local, no va poder evitar tremolar «com una gelatina. Va ser sentir el seu rugit i el meu cor gairebé es para». Però, malgrat la por que sentia, el petit va aconseguir sortir del bany sense ser atacat i va anar a buscar el seu pare, Rodrigo.

L'adult, de 34 anys, va sentir atent el seu fill, però va pensar que no havia vist bé l'animal que descrivia. Va creure que es tractaria simplement d'un gos i amb aquesta idea al cap es va dirigir cap al bany. Això sí, un cop allà es va adonar que el petit tenia tota la raó.

Davant els seus ulls va veure el puma, que feia 2 metres i mig de llarg. I la manera que va tenir de reaccionar va ser «córrer enrere quan vaig descobrir la mida que tenia».

El puma va ser evacuat sense problemes

Com és lògic, només comprovar que David havia dit la veritat, Rodrigo va comunicar el que va passar als presents i a la mateixa escola. Tot seguit, van donar avís tant als bombers com a la policia militar per aconseguir que es prenguessin mesures ràpidament i ningú patís mal.

Exactament es va aconseguir tancar al bany l'animal i, amb cura, se'n van prendre diverses imatges per enviar-les als veterinaris. D'aquesta manera, aquests van tenir clar la seva mida i van determinar la dosi necessària de tranquil·litzant per poder aconseguir dormir-lo. Van aconseguir-ho mitjançant un dard que li van llançar només arribar al recinte.

Dues hores després que el nen descobrís el felí, i ja adormit aquest, van poder treure'l del lloc deixant tranquils a tots els presents. Així mateix, van procedir a fer-li diferents proves per comprovar no només el seu pes i dimensions sinó també que es trobava en perfecte estat de salut.

Serveis d'emergència amb el puma
Van emportar-se el puma de l'escola sense que aquest fes mal a ningú.   | MIRROR

Què se n'ha fet de l'animal, t'estaràs preguntant? Doncs bé, ja torna a gaudir de llibertat i segueix amb la seva vida com si no hagués passat res d'això. Segons s'ha publicat a diversos mitjans brasilers, va ser traslladat fins a una jungla propera finalitzant així la seva 'aventura' per territori humà.

Aventura que podria haver acabat en tragèdia, però sortosament tot s'ha quedat en un simple ensurt i no cal lamentar danys. Això sí, el menor i el seu pare segur que no oblidaran mai la por viscuda.