Fotografia d'uns nens.

Posa a treballar de paleta la seva filla perquè volia deixar l'escola per ser tiktoker

La nena tenia un pla secret per abandonar els estudis i viure de les xarxes socials

Actualment són molts els joves que aspiren a convertir-se en persones influents al món de les xarxes socials. De fet, n'hi ha que ja tenen clar a quina plataforma els agradaria treballar. El problema és que en aquest món no hi ha forat per a tothom i només uns quants aconsegueixen sortir victoriosos.

La influència de les noves tecnologies actualment

Les xarxes socials formen part del nostre dia a dia. Són molts els joves que les usen constantment i això els ha portat, moltes vegades, a idealitzar el fet de ser una persona influent en aquest tipus de plataformes.

Aquesta tasca no és fàcil i, per descomptat, hi ha pares que ni tan sols ho aproven. Aquest és el cas d'una nena que va planejar en secret amb el seu xicot abandonar els estudis per convertir-se en tiktoker.

La veritat és que el silenci no va durar gaire i com qualsevol altra cosa va tenir les seves conseqüències. Quan el pare de la noia es va assabentar del pla, va decidir emportar-se-la a treballar com a paleta a l'obra on ell és constructor. Així, aquest progenitor volia donar-li una gran lliçó de vida.

Persona manipulant un telèfon mòbil.
Les noves tecnologies han idealitzat la forma de guanyar-se la vida entre els joves. | Arxiu

Una curiosa manera d'aprendre la lliçó

«L'escola no serveix per a res, podria guanyar molt més sent influencer que estudiant», assenyala la nena en un vídeo que va trigar poc a fer-se viral a les xarxes socials.

«Farem un exercici per veure si canvies d'opinió», li explica el pare.

Després, li fa treure's la motxilla de l'escola i comparar-ne el pes amb una bossa plena de ciment. Per descomptat aquesta duplica el pes i la mida i no pot aixecar-la malgrat fer diversos intents.

«No la podràs aixecar perquè no estàs feta per a aquestes coses. Tu et vas criar d'una forma delicada i el món real és dur, Estrella. T'has de guanyar els diners amb la suor del front», explica el pare com a part de aquest aprenentatge.

Amb això, el pare d'Estrella vol mostrar-li que l'esforç és clau a l'hora de sortir a guanyar diners al món real. La perseverança és un altre aspecte que cal tenir en compte.

Gràcies als seus pares, la nena ha pogut tenir una vida còmoda plena de privilegis i és per això que avui és qui és.

Imatge d'una pantalla d'un telèfon mòbil amb les icones de les aplicacions Telegram, Whatsapp, Instagram, Facebook, Youtube i Twitter
Ser una persona influent no és tan fàcil com sembla.  | iStockPhoto

L'educació és crucial per a aquest progenitor

Sense desacreditar la feina dels tiktokers, aquest pare ha volgut deixar clar amb la seva actuació que per ell l'educació sempre és una prioritat.

«Ser influencer no et deixarà res de bo. Sí, guanyaràs molts diners, però deixa't de coses i posa't a estudiar», assenyala al vídeo.

«És una feina que necessita la societat, és una feina honrada. T'estic donant l'oportunitat que tu vagis a l'escola, visquis amb luxes, mengis el que vulguis i no perquè te'n vagis amb el xicot a fer TikToks», admet el pare.

Imatge d'una aula buida amb cadires.
L'educació és fonamental pels pares d'Estrella.   | ISTOCKPHOTO (SMOLAW11)

La veritat és que aquest clip ha estat esborrat del compte original de TikTok, encara que abans de fer-ho va assolir els 8 milions de visualitzacions. També hi va haver comentaris de suport a la lliçó del pare. I és que als usuaris els va semblar una manera positiva d'animar-la a seguir amb els estudis i llaurar-se un futur prometedor.