Ambulància de Múrcia

Mor un nen d'1 any atropellat per un camió a Espanya

El vehicle estava fent marxa enrere per estacionar

Tragèdia a Múrcia. Un nen de tan sols 14 mesos ha perdut la vida aquest dijous després de ser atropellat per un camió, a la localitat murciana de Los Dolores. El succés va tenir lloc al voltant de dos quarts de la nit de dijous passat, quan el '112' rebia la trucada de la Policia Nacional alertant del succés. Ràpidament, els serveis d'emergència es van desplaçar fins al lloc dels fets per intentar salvar la vida al menor. Malgrat això, tots els seus esforços van ser en va i el nen, d'origen magrebí, va acabar morint al mateix carrer.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar patrulles de la Policia Local, la Policia Nacional i una Unitat Mòbil d'Emergències amb personal sanitari de la Gerència d'Urgències i Emergències Sanitàries 061. El Centre de Coordinació d'Emergències avisava a més un traductor i un equip de psicòlegs de la Creu Roja per atendre els familiars.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La família va deixar la porta de casa oberta

L'accident, per més inri, va tenir lloc de la pitjor manera possible. Va passar al carrer Campoy de la citada localitat murciana a última hora de dijous passat, 29 d'abril. Segons relata 'La opinión de Múrcia', el petit va ser atropellat per un camió que estava fent marxa enrere al mig del carrer. El conductor no es va adonar de la presència del menor, de 14 mesos, i el va acabar atropellant.

A més, cal destacar que, segons Telecinco, la família, per descuit, es va deixar la porta oberta de casa. Va ser llavors quan el nen va sortir de l'immoble i va ser atropellat pel camioner. El mateix mitjà explica que el camioner era veí de la zona i que es trobava estacionant el seu vehicle.

Va ser llavors quan la Policia Nacional va donar el toc d'alerta a uns serveis d'emergència que, tot i personar-se ràpidament al lloc de l'esdeveniment i posar tots els seus esforços en el petit, no van poder fer res per salvar-li la vida.

Malauradament, no és el primer succés d'aquesta mena a la comunitat de Múrcia, ja que el passat setembre de 2020 un nen de 10 anys resultava ferit després de ser atropellat al barri de Los Barreros, a la localitat de Cartagena. El nen presentava politraumatismes, pel que va ser traslladat ràpidament a l'Hospital General Universitari de Santa Lucía. Així mateix, un altre menor, en aquest cas de 12 anys, va resultar atropellat a San Javier (Múrcia) i va presentar un trauma al cap en ser colpejat per un turisme.