Imatge d'un vehicle de la Policia Local de Calafell

Mor un nen de 2 anys en estranyes circumstàncies a Madrid

El nen ha mort a l'acte al caure des d'un sisè pis al barri d'Orcasitas

La Policia Nacional investiga les causes de la mort d'un nadó de dos anys, que va tenir lloc les últimes hores a Madrid. Segons informa EmergènciesMadrid a través d'Europa Press, el menor ha caigut des d'un sisè pis. Ha passat aquest migdia en un edifici del barri madrileny d'Orcasitas.

El menor de 2 anys ha perdut la vida en caure des d'un sisè pis a l'edifici on vivia a Orcasitas. La policia investiga les causes de la caiguda i les circumstàncies en què s'hauria produït aquest accident. Ara com ara, els investigadors no han ofert més informació sobre el succés.

Sí que es coneix que la caiguda s'ha produït des d'una gran altura al pati interior d'aquest edifici del carrer Solara número 1. Eren les 12.40 quan, per motius encara desconeguts, el menor s'ha precipitat al buit. El succés ha causat un gran enrenou al veïnat, on ara s'escampa la consternació.

El nen ha mort a l'acte

Segons fonts oficials, el petit ha mort a l'acte com a conseqüència de l'impacte. Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat una unitat del Samur-Protecció Civil, que han fet tot el possible per salvar-li la vida. Tot i això, només han pogut confirmar la mort de la criatura.

Els serveis d'emergència també han mobilitzat un psicòleg del servei municipal per atendre els familiars. Especialment a la mare, que era al lloc en el moment de l'accident i ha patit una crisi nerviosa. La comitiva judicial procedirà aviat a l'aixecament del cadàver.

Està previst que el cos del menor sigui traslladat al forense anatòmic per a la pràctica de l'autòpsia. Els resultats de l'examen forense s'incorporaran a la investigació per determinar la causa de la mort. De moment, s'està valorant el succés com una caiguda accidental.

Un agent de la Policia Local de Roda de Berà
S'ha muntat un gran dispositiu per atendre aquest cas | Aj. Roda de Berà

Setmana negra a Espanya

Està sent una setmana negra a Espanya pel que fa als successos que involucren els menors de manera tràgica. Fa uns dies es va notificar la mort d'un nadó de pocs mesos a Màlaga, per un lamentable accident domèstic. El nen va ser asfixiat pels seus propis pares de manera fortuïta.

Els pares del menor es van adormir amb el nadó al mateix llit, i la posició dels cossos va impedir que el nen respirés amb facilitat. Poc després, un altre nen havia de ser ingressat a l'hospital per cremades i mossegades. En aquest cas, se sospita que els pares serien els responsables.

En aquest darrer cas, el nadó segueix en estat crític a l'UCI de l'hospital mentre els pares han estat detinguts per la policia. Poques hores després de conèixer aquest succés, la policia ha informat d'aquest nou succés ocorregut a Madrid. S'espera tenir més informació del cas les properes hores.