Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'una desapareguda a Catalunya.

Trobada sana i estàlvia la dona desapareguda al Baix Llobregat

Abans de reunir-se amb la seva família, la dona serà valorada pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM)

Bones notícies per als amics i familiars de la dona de 59 anys desapareguda a Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat, ja que, afortunadament, ha estat localitzada sana i estàlvia. Gràcies a l'ampli dispositiu desplegat pels Mossos d'Esquadra, els Bombers, la Policia Local i la col·laboració ciutadana tot ha acabat de la millor manera possible.

Han trobat sana i estàlvia la dona de 59 anys que havia estat donada per desapareguda aquest dimarts a Sant Vicenç dels Horts, segons ha informat el consistori del municipi. L'Ajuntament també ha informat que la dona es reunirà amb la seva família tan bon punt sigui valorada pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

El dispositiu de Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i Policia Local, que ha comptat amb l'ajuda de voluntaris, ha centrat la recerca en la zona del Parc Agrari en direcció a Sant Boi de Llobregat. També hi ha participat un helicòpter dels Mossos d'Esquadra.

El consistori, que ha facilitat que s'instal·li un centre operatiu dels diversos serveis de seguretat al Molí dels Frares, ha agraït també la tasca de la Policia Local per la «diligent actuació que ha agilitzat les tasques de localització». L'ajuntament també ha fet una piulada a Twitter per agrair la col·laboració de tothom en la cerca de la desapareguda.

«Moltes gràcies a totes les persones que han col·laborat en la cerca de la dona de Sant Vicenç dels Horts desapareguda. Es troba sana i estàlvia, i es reunirà amb la seva família tan bon punt sigui valorada pel Servei d'Emergències Mèdiques».

48 hores agòniques

Una dona va desaparèixer el passat dimarts, primer de novembre, al municipi de Sant Vicenç dels Horts. La dona, de 59 anys, té una alçada d'un metre setanta, complexió prima i cabells llargs i canosos. El dispositiu de recerca es va iniciar el passat dimarts després que els Mossos d'Esquadra rebessin una denúncia per desaparició.

En l'ampli dispositiu de recerca van participar dotacions de Bombers, Mossos d'Esquadra i Policia Local de la localitat del Baix Llobregat. En el moment de la desaparició la dona vestia jaqueta texana, una faldilla vermella i uns botins grocs.

L'ampli dispositiu es va centrar en la zona del Parc Agrari en direcció a Sant Boi de Llobregat. També es va incorporar un helicòpter dels Mossos d'Esquadra per tal de trobar la desapareguda. El cos policial feia més de 48 hores que no disposava de cap informació relacionada amb la veïna de Sant Vicenç dels Horts.