Mor un nen de sis anys torturat i violat pels seus pares als Estats Units

Els pares també obligaven la germana a maltractar el nen

Infant
Els pares també obligaven la germana a maltractar el nen | CatalunyaDiari
 
 

Un nen de sis anys d'Arkansas (EUA) ha mort de manera tràgica després que els seus pares l'hagin violat amb un pal per castigar-lo. El nen es va menjar un tros de pastís sense permís i com a conseqüència, el seu pare, Mauricio Torres, de 50 anys, va agafar suposadament un pal i va violar el petit. L'home va obligar a la criatura a fer flexions de cames amb el pal dins del seu cos, i la mare també va participar en aquest brutal i cruel càstig empenyent-lo. L'objecte va causar diverses ferides al nen, que va acabar patint un xoc sèptic i finalment morint a causa de les nombroses infeccions que ja tenia. 

Torturat diàriament a casa

Segons va informar la germana de la víctima durant el judici, els pares del petit el torturaven i el maltractaven de forma diària i obligaven també a la noia a pegar-li. La germana assegurava que el nen vivia un horror a casa seva, ja que els pares, entre altres coses, el netejaven amb lleixiu, el van obligar a dormir en unes escombraries i inclús una de les vegades van arrencar-li les dents amb unes alicates

La mare, condemnada a cadena perpètua

La mare de la víctima va declarar-se culpable per les tortures i el crim del seu fill i ja ha estat condemnada a cadena perpètua. Per altra banda, el pare, tot i estar acusat dels càrrecs de maltractament i assassinat, s'ha declarat innocent. Inicialment va ser condemnat a la pena capital, però com que els fets van tenir lloc a un càmping fora d'Arkansas, el judici s'ha posposat i continua en procés.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari