Un jove de 19 anys esquartera la seva xicota i la crema en una barbacoa a l'Argentina

La parella va discutir per un suposat embaràs

Brenda Gordillo i Naim Vera
L'assassinat ha desencadenat una onada de protestes a l'Argentina | Xarxes socials / La Nación

La societat argentina està consternada per l'assassinat de Brenda Gordillo, una jove de 24 anys que va ser brutalment assassinada pel seu xicot, Naim Vera, de 19 anys. El jove va cremar les restes de Brenda en una barbacoa i, en veure que no acabaven de consumir-se, la va esquarterar per incinerar-la més fàcilment. Després va llançar algunes parts en contenidors d'escombraries.

Va ser el mateix autor dels fets qui es va entregar a la policia, segons informa el rotatiu argentí 'Clarín', tot i que en un primer moment va assegurar a les autoritats que la jove havia caigut per les escales i s'havia colpejat al cap, després de discutir per un presumpte embaràs. No obstant això, l'autòpsia va revelar que Brenda Gordillo va morir asfixiada amb un mocador i que no estava embarassada.

Va confessar el crim a un amic

Després de cometre el crim, Naim va estar deambulant pels carrers de San Fernando del Valle (Catamarca) amb una furgoneta propietat del seu pare. Tal com informa 'Infobae', després d'un recorregut sense rumb, va arribar a casa d'un amic i va confessar el crim: «L'he cagat. L'he matat a la Brenda». L'amic no va donar crèdit a les paraules del jove i li va demanar que marxés. 

  

va confessar

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari