Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Abocador de brossa

Troben el cos mutilat d'un bebè en una planta de residus a Argentina

També s'han trobat restes d'un cordó umbilical

El passat dijous 2 de gener es va trobar el cos sense vida d'un bebè en una planta de residus a la localitat argentina de Punta Lara. Segons les primeres informacions, els treballadors van trobar la part inferior del cos del nadó amb signes d'haver sigut mutilat per les mateixes màquines de la planta. Ells mateixos van ser els encarregats d'avisar a les autoritats.

Els investigadors segueixen a l'espera dels resultats per identificar si es tracta del cos d'un nadó o si és un fetus i esclarir així els fets. De moment, les úniques parts del cos que han trobat són el maluc i les extremitats inferiors, és per això que la identificació del nadó està sent més complicada del que s'esperava.

També s'han trobat restes d'un cordó umbilical

També es van trobar restes d'un cordó umbilical, pel que no descarten que la mare es desfés del nen després de donar a llum. Tot i això, fonts policials han informat de la difícil situació que tenen per davant per identificar a la persona que va llençar el bebè a la brossa, ja que la planta recull residus de diferents localitats de la zona.

També et pot interessar...