Rhys Langford

Mor un noi de 19 anys després de recaptar 71.000 euros per un nen malalt

Rhys Langford, que patia un càncer terminal, ha mort després d'intentar ajudar un petit amb una dura malaltia

Rhys Langford és un jove de 19 anys que s'ha convertit en notícia a tot el món. El motiu és que ha mort, a causa d'un càncer terminal, després d'haver estat lluitant per ajudar una altra persona. En concret, ha estat recaptant diners a favor d'un nen de 6 anys que també pateix una malaltia molt greu.

Ell no ha pogut salvar la seva vida, però sí que ha fet grans avenços perquè el menor ho pugui fer. I és que ha aconseguit reunir per a ell la gran quantitat de 71.000 €.

Rhys Langford decideix ajudar un nen amb càncer

Rhys era un jove de 19 anys que vivia a Ebbw Vale, una localitat gal·lesa. Allà tenia una vida feliç fins fa dos anys, quan se li va diagnosticar un càncer d'ossos.

Aquesta notícia li va suposar, lògicament, un fort cop. Però tot va empitjorar quan va descobrir que havia de front a un càncer terminal.

Tot i el seu patiment, Langford va decidir aprofitar els seus últims moments de vida per ser solidari. Quan va saber que un nen de 6 anys anomenat Jacob Jones, que residia a prop seu, tenia un neuroblastoma va decidir ajudar-lo. Pel que sembla, li va dir als seus pares: «Si no hi ha res que es pugui fer per mi, vull intentar ajudar a salvar aquest petit».

Rhys Langford amb un nen malalt
Rhys Langford ha aconseguit una gran suma pel tractament de Jacob | Catalunya Diari

Així, li va donar 1185€ i va posar en marxa una campanya de recollida de fons perquè els pares li poguessin pagar l'atenció mèdica necessària. Campanya que segueix activa a GoFundMe.

Gràcies a aquesta iniciativa, Rhys aconseguir recaptar una mica més de 70.000 €. Una quantitat important que servirà el nen per rebre el tractament necessari contra la seva malaltia. Patologia que consisteix que es formen cèl·lules canceroses en diferents parts del cos com el tòrax o els neuroblasts.

Mor Rhys Langford després de mostrar la seva solidaritat

Aquest dimarts passat va ser quan Rhys Langfor, de 19 anys, va morir a casa seva envoltat dels seus pares i altres éssers estimats. Precisament la seva mare, Catherine va ser la que va donar aquesta notícia tan trista a través de les xarxes socials. En efecte, va fer servir Facebook per donar-la a conèixer: «El meu guerrer, el meu heroi, el meu nen, ha renunciat a la seva lluita».

«Va deixar la seva espasa i va morir en pau a casa seva amb tota la família al voltant. Estem desconsolats. La meva vida mai no tornarà a ser la mateixa».

L'entorn del petit està molt agraït amb l'ajuda que li ha donat Langford, per això ha sentit enormement la seva mort. I així ho ha deixat de manifest amb un missatge també a Facebook.

Només conèixer la seva mort, la família del menor ha escrit: «L'heroi de Jacob lamentablement ha mort. Els nostres pensaments són amb els seus en aquest trist moment. Vola alt Rhys, tots estem molt orgullosos i agraïts pel que vas fer pel nostre Jacob».

Jacob el nen malalt
Jacob pateix un neuroblastoma i la seva família està molt agraïda a Rhys per la seva ajuda | Catalunya Diari

Moltes persones anònimes també han volgut sumar-se a les condolences. Ho han fet deixant comentaris a xarxes com ara “És una notícia realment trista. Sempre serà recordat per la llegenda que fou”.

En aquesta mateixa línia també hi ha: «Rhys t'estan esperant a les portes per donar-te les ales d'àngel que et mereixes. Eres un jove encantador. Vola alt maco».

Així mateix, es poden llegir: «Pensem en la teva família. Eres un jove valent i generós, beneït siguis» o «Molt trist és conèixer aquesta notícia. Descansa en pau, has fet que la teva família estigui molt orgullosa de tu».