Fotomuntatge de Mel Thompson i un mòbil amb el logotip de YouTube

Mor amb només 35 anys la popular youtuber Mel Thompson

El seu marit ho ha anunciat

El món de les xarxes socials està de dol després de la mort sobtada de la youtuber Mel Thompson.

Amb tan sols 35 anys, la coneguda influencer britànica ha perdut la vida per causes que encara es desconeixen.

La notícia, que es va saber ahir, va caure com una galleda d'aigua freda entre els milers de seguidors de la jove, que assistien diàriament als seus tutorials de bellesa i consells de maquillatge.

Mitjançant el compte d'Instagram de Mel, el seu marit, Puffin Thompson, ahir va confirmar la trista notícia davant la incertesa dels fans.

La youtuber britànica, que era molt activa a les xarxes socials, havia publicat el seu últim vídeo el 24 de setembre, cosa que hauria fet saltar les alarmes entre els seus seguidors.

Alguns d'ells, molt preocupats davant l'absència de publicacions aquests últims dies, no van dubtar a preguntar a Puffin per la seva dona. I probablement cap d'ells s'esperava que darrere de la manca d'activitat a les xarxes per part de Mel s'amagués un motiu tan tràgic.

«He hagut de respondre a molts missatges de gent que preguntava com estava sense saber que havia mort. És genial veure com era d'estimada», començava explicant el marit de Mel en una extensa publicació.

Mor la youtuber i artista del maquillatge Mel Thompson amb només 35 anys

Sense poder contenir l'emoció per la pèrdua, el marit de Mel va recopilar deu fotografies amb la seva dona per a acompanyar el text de comiat que li va dedicar, on destaca el paper de la seva dona com a gran persona i bona mare dels seus quatre fills.

«Era el pilar de la família. Els nens li parlaven sense parar i ella estava constantment parlant amb ells i intentant ajudar-los amb les seves coses, per molt malament que es trobés. Em seguia fregant l'esquena quan arribava, i jo saltava al llit amb ella mentre treballava incansablement per a treure contingut», deia posant en valor la faceta de Mel com a artista i youtuber.

https://www.instagram.com/p/CT7YNUagwxb/

Amb gairebé 60.000 seguidors a Instagram i 170.000 subscriptors al seu canal de YouTube, Mel s'havia convertit en tot un referent del maquillatge per a milers de persones.

«Tothom sap el talent que tenia com a artista i com de valuosos eren els seus coneixements, però només la gent més propera a ella sabem com de meravellosa era. Hauria fet qualsevol cosa per a ajudar qualsevol persona sense pensar-s'ho dues vegades. Tant de bo tornés», afegia per a concloure la publicació.

Es desconeix la causa de la mort de Mel Thompson: les teories dels seus fans

Tot i que Puffin no ha fet referència als motius de la prematura mort de Mel, alguns usuaris han intentat donar una mica de llum sobre això.

Segons han assenyalat alguns seguidors de la youtuber, podria ser que patís problemes de salut i que per això va morir. Una teoria que també s'intueix en el mateix missatge del seu marit, quan assenyala que «per molt malament que es trobés».

L'únic que se sap és que Mel patia la síndrome d'Elhers Danlos, segons ella mateixa havia explicat al seu canal de YouTube.

«Va anar al metge i li van diagnosticar la malaltia. Va parlar d'això al seu canal. No estic segura de si va ser un factor. Estic devastada», escrivia una usuària.

«La Mel i jo solíem parlar sobre les malalties autoimmunes», afegia una altra seguidora apuntant cap a una altra possible malaltia.

En qualsevol cas, la jove ha marxat deixant un buit enorme al món del maquillatge i de les xarxes socials, que avui ploren la seva mort.

Algunes companyes de professió de Mel, com la maquilladora Lisa Eldridge i la youtuber Nikkia Joy, ja han publicat missatges de condol al respecte.