SOU FANS DEL CATALUNYADIARI:

💃 Doncs no us perdeu el nou grup de Facebook oficial. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ!

Mor una persona després de caure amb el cotxe al canal a Tortosa

Els Mossos d'Esquadra han fet baixar el cabal del riu i la subaquàtica ha treballat per treure'l | Els Bombers han assegurat el vehicle perquè no marxés amb la corrent

Un cotxe ha caigut al canal de la Dreta de l'Ebre a Tortosa. | ACN

 

Un vehicle ha caigut al Canal de la Dreta de l'Ebre aquesta tarda a Tortosa. Mossos d'Esquadra i Bombers, després de més de tres hores treballant, han trobat en l'interior del vehicle una persona morta. Els Bombers han assegurat el cotxe i els Mossos han fet disminuir el cabal de l'aigua per poder extreure el vehicle de quatre rodes. Diverses patrulles de la policia autonòmica i dotacions de Bombers s'han desplaçat fins al lloc. Els fets s'han produït a la carretera C-12 o els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 16.50 hores. 

 

 

Una víctima mortal en un accident de trànsit a Tortosa

Un accident que s'ha produït aquest diumenge a la tarda a Tortosa ha acabat amb una víctima mortals. Un vehicle que circulava per la carretera C-12 s'ha sortit de la via i ha acabat caient al canal de la Dreta de l'Ebre. El Servei Català de Trànsit ha qualificat l'accident de «molt greu». Després de més de tres hores de feina, els experts subaquàtics han pogut treure del vehicle un cadàver. 

 

Els serveis d'emergència han treballat al lloc dels fets per aconseguir treure el vehicle de l'aigua, atès que es trobava completament inundat. Els Mossos han fet baixar el cabal del riu perquè els especialistes subaquàtics poguessin treballar en bones condicions. Es tracta de la segona persona morta en carreteres tarragonines aquest cap de setmana. 

 

També et pot interessar: