Luana Hervier

Mor la presentadora Luana Hervier amb només 33 anys

Els seus familiars han comunicat la mort de la 'influencer' a través de les xarxes socials

Luana Hervier era una influencer de ioga i estils de vida saludables. I era, a més, professora d'educació física i 'coach', tot i que durant la carrera professional va tocar moltes facetes. El seu compte pujava als 120 mil seguidors.

Ara, a través del seu compte d'Instagram, el seu cercle proper ha comunicat la mort de la influencer. Fa poc pujava contingut a les seves xarxes i ningú no es va poder imaginar que estigués passant per alguna malaltia o algun sotrac a la seva salut.

«Comuniquem la trista notícia de la mort de Luana Hervier», començava el comunicat fet per la seva família. «Acompanyem en el seu camí encenent una espelma i sostenint en oració el camí de la seva ànima», concloïa.

«Un moment íntim i delicat»

«Gràcies per tots els missatges d'amor rebuts. És un moment íntim, delicat, dolorós, de portes endins», deien. 

«Els demanem respecte i amor amb la família i els seus éssers estimats. Tenint cura de la seva intimitat per guarir en calma», demanaven a través de la mateixa publicació. «Estimada Luana, que descansis en pau», desitjaven.

La influencer promovia un estil de vida sa
La influencer promovia un estil de vida sa | Instagram @luanahervier

«Gràcies Luana per il·luminar les nostres vides»

Fins ara no se saben les causes de la seva mort, però la seva absència ja es fa notar. «Acomiadem a Luana Hervier i li fem una abraçada a la seva família en aquest dur moment».

«Honrem la seva feina i dediquem un temps de contemplació a qui va saber ser membre fundacional de MásChic», escrivia el mitjà per al qual treballava. «Gràcies Luana per il·luminar les nostres vides i ensenyar-nos com construir una millor energia per a les nostres vides». 

La creadora de contingut era originària de Porto Alegre, al Brasil. Però a l'edat de set anys es va mudar a l'Argentina, país natal dels pares. Va ser a l'Argentina on va començar la seva aventura en el món de la comunicació: aviat es va convertir en reportera i presentadora.

Una de les fotos del vostre compte d'Instagram
Una de les fotos del vostre compte d'Instagram | INSTAGRAM @LUANAHERVIER

AMC Networks, Fox International Channels, CNN Español, Univision o Telemundo són alguns dels mitjans per als quals va treballar. Més tard la seva passió pel ioga va prendre la seva vida i s'hi va lliurar com a instructora i divulgadora en xarxes socials.

Una vida dedicada a la salut

Segons reflectia a la seva web, la influencer feia 18 anys que treballava en un objectiu. Aquest es tractava del «camí d'autoconeixement que integra l'alimentació, el moviment i l'espiritualitat».

«El meu objectiu és ajudar que cadascú trobi la seva millor versió amb una fórmula infal·lible: una bona alimentació i un estil de vida saludable», explicava la 'coach'. Al llarg de la seva vida, Luana Hervier va viure també a Mèxic i Miami.

Luana Hervier apostava per una alimentació lliure i en constant escolta el cos. Ella havia deixat de menjar carn feia 15 anys. «Des de fa 18 anys recorro i convido a compartir aquest camí d'autoconeixement que integra l'alimentació, el moviment i l'espiritualitat».

«Per experiència pròpia, sé que aquest recorregut és únic i diferent per a cada persona. Per això, perquè tots som diferents, el meu objectiu és ajudar que cadascú trobi la seva 'millor versió'. I sigui el seu bon amic a través d'una alimentació i un estil de vida saludable», deia al seu perfil.

La seva sobtada mort n'ha agafat de sorpresa molts. Caldrà esperar perquè comuniquin la causa de mort, ja que no es tenia constància que patís cap mal. Els seus milers de seguidors ara estan pendents de com es troba la família.

Les mostres d'afecte no han faltat en un dia que sens dubte recordarà tot el cercle proper, malauradament.