Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rafa, fill de Miguel Ángel Cabrera

Mor amb només 18 anys Rafa, fill d'un famós: «No ho havia de fer»

El fill de Miguel Ángel Cabrera, exintegrant de Camela, va morir fa dos mesos en un accident de trànsit

Consternació a les xarxes socials per una recent publicació de Miguel Ángel Cabrera, exintegrant del grup Camela.

 

Qui fos teclista i compositor del grup de tecnorumba ha anunciat la mort del seu fill Rafa amb només 18 anys. El noi va morir el mes de febrer passat en un accident de trànsit.

Miguel Ángel Cabrera, de 50 anys, estava molt unit al fill Rafa i fins ara no ha tingut forces per comunicar la notícia. Així ho ha explicat ell mateix en un vídeo al seu perfil d'Instagram. «Una pèrdua que no es pot assimilar, queda de per vida», ha afirmat el músic visiblement afectat.

Rafael era el primogènit de Miguel Àngel i va perdre la vida en un tràgic accident de cotxe a Aranjuez. A més, el músic ha revelat que l'excés de velocitat estaria darrere del sinistre mortal. Miguel Ángel Cabrera va ser a Camela, el grup de Sant Cristòfol dels Àngels (Madrid), fins a la seva sortida el 2013.

Va estar dies lluitant per la seva vida

Segons explica Miguel Ángel al vídeo, el seu fill Rafael va tenir un accident de cotxe el 28 de desembre a Aranjuez, Madrid. El noi va quedar greument ferit i «va ingressar a l'UCI uns quatre o cinc dies». Després va estar diverses setmanes lluitant entre la vida i la mort, però finalment va perdre la batalla.

Miguel Ángel Cabrera i el seu fill
Miguel Ángel Cabrera amb el seu difunt fill | Xarxes socials

El jove va morir el darrer 4 de febrer amb 18 anys: «Va estar ingressat diversos dies, no sé ben bé quants, no me'n recordo gaire d'aquells moments». El músic ha fet el vídeo perquè «molta gent em pregunta què ha passat». Segons explica, «el meu fill estava molt unit a mi, molt encapritxat amb mi».

L'excomponent de Camela viu dies molt durs, ja que el pròxim 24 d'abril el seu fill hauria fet 19 anys. «No puc veure cap foto d'ell, no hi ha manera de veure'l ara com ara», ha reconegut. Tot i això, ha tret forces per explicar què va passar, ja que «a ell li agradaria que ho fes».

Com va passar l'accident

Miguel Ángel assegura que no tenia forces per explicar els fets, però li estan arribant molts missatges de gent preocupada. Sembla que fa tot aquest temps que està desaparegut a causa del difícil moment que li ha tocat viure. Ara, dos mesos després, trenca el seu silenci i ho explica tot.

Segons ha explicat, Rafael anava al cotxe amb dos amics que sortosament van sortir il·lesos de l'accident. «El meu fill va ser el perjudicat, la vida m'ha canviat d'un dia per l'altre, només els que passen per això ho entenen», ha expressat. A més, l'artista ha revelat el motiu de l'accident mortal.

Pel que sembla, Rafa conduïa amb excés de velocitat per una zona on «no ho havia de fer». No havia begut ni pres substàncies estupefaents, però l'excés de velocitat el va fer perdre el control del vehicle. Com a resultat de l'accident va patir un cop fatal al cap que el va conduir a la mort.

«El meu fill és un heroi»

Rafael va estar diverses setmanes entre la vida i la mort, però només tenia dany neurològic, així que va poder fer un últim acte de generositat. La família va poder donar els seus òrgans per salvar altres vides, i aquest és l'únic consol que els queda. «El meu fill és un heroi», afirma Miguel Àngel entre llàgrimes.

Miguel Ángel Cabrera i el seu difunt fill
Miguel Ángel estava molt unit al seu fill Rafael | Xarxes socials

Després del succés, l'artista va rebre el suport de Mari Ángeles i Dioni, els seus excompanys a Camela. Tanmateix, es va tancar en ell mateix i només un petit cercle al seu voltant coneixien els fets. Però això aquestes setmanes molta gent s'ha preocupat pel seu estat sense conèixer la dura realitat.

Miguel Ángel ha afirmat que el succés li ha fet perdre la fe: «Que em perdonin tots els creients, però jo ja no crec en res». Afirma que abans creia molt en Déu i en la Mare de Déu, que «era molt religiós encara que no ho practicava». Però ara «només tinc una persona que és un rei de reis, només em queda ell».