Imatge de Jo Marley.

Mor sobtadament el músic Jo Marley, el net de Bob Marley: tenia només 31 anys

L'artista estava de gira amb el seu darrer treball | Les causes de la mort s'estan investigant

Jo Mersa Marley, net de la llegenda del reggae Bob Marley ha mort sobtadament als 31 anys. El cos de la víctima ha estat trobat a l'interior del seu cotxe aquest dimecres, 28 de desembre. La causa de la mort no s'ha fet pública, però segons les primeres informacions, podria haver perdut la vida per un atac d'asma, segons ha publicat el mitjà TMZ.

El jove era conegut per cançons com 'Burn it Down', 'No Way Out' i 'Made It'. Seguidors i col·laboradors del món musical ja han traslladat les condolences als familiars i amics del net de Bob Marley.

Una professió compartida entre avi i net: la música

Encara que molts no coneixien el seu nom, la tràgica i inesperada mort de Joseph Mersa Marley, més conegut com a Jo Mersa, el seu nom artístic, ha caigut com un gerro d'aigua freda dins del món de la música. Especialment, entre els milions de fans del qual fora el seu avi, el mític artista reggae Bob Marley.

Joseph Marley, fill del músic i productor Stephen Marley, un dels onze fills reconeguts de Bob Marley, va néixer en 1992 a Jamaica. Als 11 anys es va traslladar a la ciutat americana de Miami on vivia actualment. En l'actualitat, estava en plena gira de presentació del seu darrer projecte, 'Eternal', publicat l'any passat.

En aquest treball han col·laborat artistes del reggae com Busy Signal, Black-Am-I i Kabaka Pyramid. El net del mític Bob Marley va publicar la seva primera cançó 'My Girl', el 2010. Quatre anys després, va publicar el seu primer EP en solitari sota el títol de 'Comfortable', i en 2016 va participar en l'àlbum del seu pare 'Revelation Part 2: The Fruit of Life'. 

La notícia ha generat una onada de missatges de condol

Els missatges de condol han omplert les xarxes socials. Una de les primeres persones a traslladar les seves condolences a la família i lamentar la notícia ha estat la ministra de cultura de Jamaica, Olivia Grange. Ella ha escrit a través del seu perfil de Twitter: «Estic profundament trista per la notícia que l'artista Joseph Marley, fill de l'estrella del reggae Stephen Marley i net de la superestrella del reggae, Bob Marley, ha mort», declarava Grange.

El seu avi, Bob Marley, també va morir molt jove, als 36 anys, a causa d'un càncer de pell. En la seva curta, però intensa vida, el mític músic i cantant de reggae va tenir un total d'onze fills reconeguts amb set dones diferents.