Yolanda cantant morta

Mor sobtadament Yolanda, cantant del grup Atuvera, amb només 32 anys

Yolanda, cantant del grup Atuvera Flamenco-Pop, ha mort sobtadament deixant un gran buit a Castelló

Castelló està de dol. La mort sobtada de Yolanda, la cantant del grup Atuvera Flamenco-Pop, ha deixat un gran buit a la seva comunitat.

La jove, amb tan sols 32 anys, era molt estimada a Castelló i la seva mort ha deixat sense paraules a la seva localitat. De moment, es desconeixen les causes de la seva mort encara que se sap que ha perdut la vida de manera sobtada. Un succés completament inesperat, ja que fa tan sols una setmana la jove estava fent un concert amb normalitat.

Yolanda, una jove molt estimada a Castelló

La cantant només tenia 32 anys i treballava com a comercial en una empresa de begudes a Almassora, un municipi de la Comunitat Valenciana. Yolanda era una apassionada de la música i per això dedicava part del seu temps a ser la cantant d'un grup de flamenc pop.

La jove era una graduada en Comunicació Audiovisual que sentia veritable passió per l'art, especialment per la música, a qui ha dedicat part de la seva vida.

Grup Atuvera
Yolanda era la cantant del grup Atuvera Flamenco-Pop | Facebook

Malgrat que la música era una de les passions, per qui sentia devoció era pel seu petit fill, de tan sols un any. «Era la persona que més estimava del món», confirma Carmina, la germana de Yolanda, a El Periódico Mediterráneo.

Amb el traspàs, deixa tota la família completament trencada. «Era una persona molt alegre, súper generosa i que es preocupava pels altres abans que per ella», assenyalava Carmina.

Yolanda perd la vida de forma sobtada

Malgrat que no ha sortit a la llum la causa de la mort de Yolanda, se sap que la noia ha perdut la vida de manera completament inesperada i sobtada. La família no dona crèdit a la pèrdua.

El seu marit Manel, els seus pares Rosa i José, i els seus dos germans ploren la pèrdua. Malgrat que el més afectat, sens dubte, serà el seu fill petit, el qual només té un any.

Yolanda amb amics
Els components d'Atuvera Flamenco-Pop s'ha acomiadat de Yolanda a les xarxes socials | Facebook

La família no és l'única que plora la tragèdia. Yolanda era una jove molt coneguda a Castelló, motiu pel qual ha deixat un buit irreparable a la comunitat. El seu grup de música, Atuvera Flamenco-Pop, havia actuat pràcticament a la totalitat dels municipis de la província de Castelló.

La seva formació musical també lamenta la pèrdua. Yolanda era la veu d'Atuvera Flamenco-Pop, grup al qual també pertanyia Carlos, el millor amic de la jove, que tampoc no dona crèdit a la pèrdua de la seva amiga.

«Per nosaltres el grup era com la nostra altra família. Recorrem junts molts quilòmetres actuant per tota la província de Castelló pràcticament cada cap de setmana. Al costat de Jordi, tots tres formàvem una pinya que ha rebut un cop increïble», assenyalava.

Yolanda, la veu del grup Atuvera Flamenco-Pop

Carlos i Jordi també estan afectats per la pèrdua de Yolanda, la dona que posava veu al grup Atuvera Flamenco-Pop. Tot i estar desolats, Carlos afirma que el grup mantindrà la seva activitat «per Yolanda».

A més, també destaca que «ella estaria orgullosa de veure'ns junts i fent concerts. Li hauria agradat que seguíssim i ho farem per ella», admet Carlos, el guitarrista d'Atuvera.

Grup Atuvera
Yolanda era una jove molt estimada a Castellón | Facebook

Carlos i Jordi sempre tindran al seu cor Yolanda i continuaran cantant a la seva memòria. D'altra banda, confirma que tots dos estaran «per al que sigui necessari tant pel seu marit, Manel, com pel seu fill».

El grup musical s'ha volgut acomiadar de Yolanda a través de les xarxes socials d'Atuvera. “«Ahir se'ns va trencar el cor en mil trossos en assabentar-nos que la nostra amiga, companya, cantant, el nostre àngel i germana, ens deixava per sempre» apuntaven a Facebook.

«No hi ha consol per al dolor que ara mateix patim. Cada cançó, nota, compàs que surti de nosaltres anirà per tu. Sempre estaràs als nostres cors Yow. T'estimem»”, concloïa l'emotiva publicació.