Muntatge de Luismi i un agent de la Guàrdia Civil

Mor tràgicament Luismi, futbolista de només 23 anys: un desafortunat succés

El jugador del Fuentes, últim rival coper de l'Osasuna, va perdre la vida ahir a la nit en un accident

Consternació al món del futbol per la tràgica i inesperada mort de Luis Miguel López Andrés, 'Luismi', als 23 anys. Jugava al Club Esportiu Fuentes de Ebro, últim rival de l'Osasuna a la Copa del Rei. El club ha comunicat la notícia de la pèrdua del seu jugador, «absolutament consternats».

Luis Miguel ha mort en un accident de trànsit que va tenir lloc aquest dijous a la nit a la N-232. El jove tornava a Saragossa després de fer un entrenament amb l'equip. En el moment del sinistre viatjava amb Pablo Soláns, un company seu que ha sortit il·lès de l'accident.

A prop seu anava també amb el cotxe l'entrenador de l'equip, David Falcón, que va haver de frenar en sec per no xocar amb el vehicle del davant. El fatídic accident va tenir lloc dijous a les 23 hores. S'acaba de saber que el jove mort al sinistre és Luismi, futbolista del Fuentes.

Fatídic accident a Saragossa

Segons ha comunicat el CD Fuentes, el jove mort en accident als voltants de Saragossa és el seu futbolista Luismi. El jugador tornava a Saragossa després d'haver entrenat amb l'equip a la localitat de Fuentes de Ebro. Entre les dues localitats hi ha una distància de 27 quilòmetres.

Al quilòmetre 214 de la N-232, al costat de l'empresa Saica, va tenir lloc l'accident on el futbolista va perdre la vida. Pablo Soláns, un company de l'equip, anava de copilot en un dels cotxes accidentats, però ell va resultar il·lès, així com l'entrenador del Fuentes, que també es va veure implicat en el sinistre.

Segons ha explicat, van acabar l'entrenament cap a les deu de la nit i Luismi i Pablo van sortir junts. «No he presenciat l'accident, però hi ha hagut més cops. Jo també vaig haver de frenar en sec per no xocar amb el vehicle que anava davant meu», va explicar a El Heraldo de Aragón.

Al darrere anava l'entrenador de porters i va col·lidir amb el seu propi vehicle. «Quan hem arribat, en l'intent de reanimació, ha estat un drama, però per sort a Pablo no li ha passat res», ha explicat. David, molt afectat, i ha descrit la mort de Luismo com a «una tragèdia».

En el millor moment de la seva carrera

La mort ha sorprès Luismi en el moment més especial de la seva carrera, amb l'èxit del Fuentes de Ebro. L'equip de Regional Preferent és un dels grans candidats a l'ascens a Tercera. El premi per la feina ben feta va ser la seva trobada copera al costat de l'Osasuna, club de Primera Divisió.

Luismi va despuntar com a futbolista a l'Stadium Casablanca i al Club Montecarlo. Iván Ballesteros el va triar com a puntal de la defensa del Fuentes, un dels clubs revelació de la Regional Preferent. Aquest era l'any del Fuentes, però tot s'ha torçat tràgicament.

L'Osasuna ha estat precisament un dels primers a reaccionar a la mort del jove futbolista. Luis Miguel va disputar el partit contra Osasuna el 12 de novembre, va jugar 79 minuts a la posició de lateral dret. L'equip navarrès s'ha solidaritzat amb el club, la família i els amics de Luismi.

Dol per la mort de Luismi

El CD Fuentes ha quedat totalment trencat per la pèrdua del seu futbolista i així ho han transmès a les xarxes socials. «Absolutament consternats per la pèrdua del nostre futbolista, que el teu somriure sigui etern», han expressat. Un comentari que ha suscitat missatges de suport i ànim.

La Guàrdia Civil investiga les causes d'aquest accident que s'hauria produït per un xoc frontal. Els agents van fer pas un alternatiu a la carretera fins a la retirada dels vehicles. Amb aquest sinistre ja en són 67 les víctimes mortals en accidents a les carreteres d'Aragó aquest any.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp