Una ambulància del SEM a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

Mor un pintor en caure d'un cinquè pis quan treballava en un hotel a Lloret

La víctima estava fent tasques de manteniment de les instal·lacions

Un home ha mort aquest dimarts mentre treballava en caure al buit des del cinquè pis d'un hotel  situat al carrer Pla de Carbonell de Lloret de Mar, a la comarca de la Selva. La víctima era un pintor de 48 anys, veí de la mateixa localitat, que estava fent tasques de manteniment a l'hotel Garbí, que obre en temporada alta però tanca a l'hivern.

L'accident laboral  ha tingut lloc cap a dos quarts de nou del matí, quan el treballador feia mitja hora que havia començat la seva jornada laboral. Ja s'ha donat avís a administració de treball.

Mor un treballador en un accident en una empresa de Lleida

Fa pocs dies un altre accident laboral greu es va produir també a Catalunya, en aquest cas a la província de Lleida. Un home de 46 anys i de nacionalitat espanyola va morir el passat dimecres dia 12 al matí quan  estava treballant en una nau industrial. De la mateixa forma que en l'accident de Lloret, l'operari es va precipitar, en aquest cas d'una altura de cinc metres mentre treballava dins d'una cistella elevadora.

Tot i que els serveis d'emergències es van desplaçar fins al lloc dels fets ràpidament, els efectius traslladats  no van poder fer res per salvar la seva vida. A banda del personal del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), també van acudir al lloc dels fets dues dotacions dels Bombers de la Generalitat així com tres patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Va ser la Unitat d'investigació de la comissaria de Lleida qui es va fer càrrec del cas per intentar esclarir els fets. A més, es va posar el succés en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Fa menys d'un mes, un altre home va morir també víctima d'un accident laboral, quan va caure-li a sobre un toro mecànic  en una fàbrica del municipi de Lliçà de Vall, a la comarca barcelonina del Vallès Oriental. Segons la informació del succés, just quan pujava al vehicle aquest va bolcar i li va caure a sobre.