Cues de 7 km a la C-58 després d'un atropellament mortal

El sinistre s'ha produit entre Badia i Terrassa i en aquests moments hi ha un carril tallat

Un atropellament mortal a la C-58, a Terrassa, ha provocat el tall d'un carril entre les localitats de Badia i Terrassa, al Vallès Occidental, en sentit nord. L'accident s'ha produït a les 6.24 hores del matí, segons informació publicada pel Servei Català de Trànsit.

Segons ha informat Trànsit, per causes encara desconegudes, un turisme ha atropellat un home que caminava per l'autopista. L'impacte ha provocat que l'home hagi perdut la vida, però el conductor ha resultat il·lès. En l'accident hi han treballat sis patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Com a conseqüència de l'accident a la mencionada via, pocs minuts més tard de les 8.00 hores, les retencions ja superaven els 7 quilòmetres i a hores d'ara, encara es mantenen.

Un camió avariat ocupa un carril de l'AP-7 a Sant Cugat

També a l'AP-7 hi estan havent problemes de circulació en la mateixa zona, en aquest cas després que un camió s'hagi avariat i hagi quedat parat en un dels carrils  de la via. Segons la informació proporcionada pel Servei Català de Trànsit, l'avaria del vehicle s'ha produït a l'AP-7 a l'alçada de la localitat de Sant Cugat del Vallès, en direcció Girona.

El succés ha tingut lloc també aquest matí i, aproximadament a les 8.00 hores, ja s'havien generat cues d'entre 3 i 4 quilòmetres a la via. 

Un camió s'incendia a l'AP-7 al Vallès

Fa uns dies es va produir un incident més greu també a l'AP-7 al seu pas per la comarca del Vallès Occidental, concretament pel municipi de  Barberà del Vallès. Un camió es va incendiar  el passat dilluns dia 3 de desembre, provocant una gran columna de fum, la circulació va haver de ser interrompuda.

Un total de cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar en el foc que va cremar gairebé completament el vehicle, per sort,  no hi va haver persones ferides.