Mor un treballador de Grandvalira en un accident de moto de neu

La víctima, que presentava un politraumatisme i greus lesions internes, ha caigut del vehicle per causes desconegudes

Mor un treballador de Grandvalira, Andorra, en patir un accident mentre circulava amb una moto de neu. L’home, de 51 anys, ha caigut del vehicle quan feia una ronda de control a la pista d’esquí Pas de la Casa aquest diumenge al voltant de les dues de la matinada.

L'home havia patit un politraumatisme en sortir disparat del vehicle

Altres treballadors del complex, en perdre la comunicació amb el seu company, han posat en marxa un dispositiu de recerca. La víctima, que pertanyia a l’equip de la neu de cultiu, feia un reconeixement habitual i hauria caigut per motius desconeguts.

Quan els companys han trobat la víctima, li han aplicat les maniobres de reanimació cardiorespiratòria i han alertat els serveis d’emergència. El ferit ha estat traslladat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, però hi ha arribat sense signes vitals i ha mort per la gravetat de les lesions.

Fonts hospitalàries han assegurat que l’home presentava un politraumatisme amb greus lesions internes que hauria patit en sortir expel·lit del vehicle. Informen que, segons l’estat del cos, el treballador portaria mort entre 4 i 6 hores a la neu. La Policia ha declarat que han rebut l’avís d’un accident mortal a Grandvalira a les 7.20 del matí i que estan investigant les causes del sinistre.

Aquest diumenge, un altre treballador també ha patit un accident a Port del Compte

El mateix diumenge, un altre treballador també es va accidentar amb la moto de neu a l’estació Port del Comte. L’accident es va produir poc abans de les nou del matí en una zona de difícil accés, pel que va haver de ser rescatat pel Grup de Recolzament d’Actuacions Especials (GRAE). La víctima, de 41 anys, va ser desplaçada fins a la Vall d’Hebron amb contusions.

 

També et pot interessar...