Una treballadora de la neteja amb una mopa

Rebutgen donar la incapacitat laboral a una dona amb càncer de pulmó a Múrcia

El Tribunal Superior de Justícia de la Regió de Múrcia considera que les patologies no li impedeixen desenvolupar les tasques de netejadora

Deneguen la incapacitat laboral a una treballadora de Múrcia que pateix un tumor pulmonar, tendinitis, trastorn adaptatiu i altres patologies.  La Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de la Regió de Múrcia ha desestimat el recurs presentat per la dona contra la sentència que negava la petició d'incapacitat permanent.

Malgrat tenir un càncer pulmonar, els tribunals consideren que pot desenvolupar les tasques de netejadora 

La demanda de la dona, presentada contra l'Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS), demanava que se li reconegués una incapacitat permanent arran les malalties que pateix. No obstant,  el jutjat social va sentenciar a favor de l’INSS i va declarar que la treballadora del sector de la neteja podia continuar desenvolupant les seves tasques.

La declaració del Tribunal Superior de Justícia de la Regió de Múrcia ha sentenciat en la mateixa línia que el jutjat Social i també ha absolt l’INSS. Consideren que les patologies de la treballadora no li impedeixen dur a terme les tasques que comporta la seva professió, ja que no suposen grans esforços i pot utilitzar les extremitats superiors per al maneig dels estris de neteja.

També et pot interessar...