Pla mitjà d'una ambulància del SEM darrere d'una furgoneta dels Mossos

Perd la vida en un accident laboral mentre conduïa un carretó elevador

La víctima tenia 36 anys i era veí de Terrassa

La ciutat de Terrassa està de dol per un trist incident aquest dissabte. Un treballador de l'empresa municipal que gestiona el servei de residus a la ciutat del Vallès Occidental ha mort en un accident laboral. 

La víctima, de 36 anys i veí de la localitat egarenca, va patir un accident mentre conduïa un carretó elevador. L'Ajuntament de Terrassa ha expressat el seu condol i suport a la família del treballador d'Eco-Equip, que està situada a les instal·lacions de Can Barba.

Els serveis d'emergències van rebre l'avís cap a dos quarts de set del vespre. Fins al lloc de l'incident s'hi van desplaçar equips de la Policia Municipal, els Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i el SEM, en ser alertats per treballadors del recinte. 

Els bombers que hi havia al lloc van treballar per retirar la màquina i excarcerar el treballador. Els cossos policials, per la seva part, van restar al lloc fins que es va fer l'aixecament del cadàver. 

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i la tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgres, també van anar fins al lloc del tràgic accident.

Arran de la trista mort del treballador, el batlle va fer un comunicat a les xarxes socials on lamentava la defunció. «Són moments molt difícils per la família i pels companys i companyes. Des de l'Ajuntament de Terrassa i en nom de tota la ciutat, els enviem tota la força i escalf en aquests moments», expressava Ballart.