Fotomuntatge d'un pacient en un hospital i un edifici

Mor a l'UCI el nen de 12 anys que lluitava per la seva vida

La gent d'Algemesí, d'on era el menor, està commocionada per la tragèdia

Un succés d'allò més terrorífic. Els fets van ocórrer ahir a Algemesí, un municipi de la província de València. Resulta que un nen de només 12 anys ha perdut la vida després d'haver estat gairebé un dia sincer lluitant per sobreviure.

La tragèdia ha caigut com una galleda d'aigua freda als veïns de la localitat, que ploren de dolor per aquesta pèrdua irreparable. Els familiars, amics i coneguts del nen estan destrossats després del que ha passat.

El menor, que tenia tota la vida al davant, ha mort i ha deixat tot Algemesí de dol. Les autoritats han obtingut certs detalls del succés que serveixen per a indagar més en la investigació.

Personal sanitari i una ambulància
El personal sanitari no ha pogut fer res per la vida del nen | Cedida

 

Qualsevol lloc pot ser perillós per a la canalla

El nen, d'origen marroquí, ahir va caure al celobert de la casa d'un amic seu i va quedar ferit de gravetat. Va ser traslladat a l'Hospital La Fe de València, i avui al matí, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha confirmat que ha mort.

Els primers testimonis recollits per la policia assenyalen que el menor va caure des de la quarta planta d'un edifici mentre jugava amb altres nens a la teulada d'uralita de la finca.

El nen es va precipitar accidentalment per un forat que es va formar en trencar-se la coberta. L'impacte li va provocar lesions greus al cap i va deixar un rastre de sang al pati interior de l'edifici.

 

El succés va passar ahir, 11 de maig, a les sis de la tarda. Després de rebre l'alerta gràcies a un veí, les autoritats sanitàries es van personar tan aviat com van poder al lloc dels fets. Concretament, s'hi van traslladar una unitat del SAMU, una altra de l'SVB i un metge d'atenció primària.

A més, diverses patrulles policials també es van desplaçar fins a l'edifici. Un cop allà, van haver de forçar la porta per accedir al pati de la finca. Cada segon comptava, ja que la vida del nen estava en joc.

Façana de l'Hospital La Fe
El nen va ser traslladat d'urgència a l'Hospital La Fe | Europa Press

Primerament, els sanitaris van poder estabilitzar el menor, que tenia politraumatismes severs i va ser derivat a l'Hospital La Fe. Per desgràcia, però, l'estat greu en què es trobava era irreversible, i aquest matí han confirmat la pèrdua del nen.

D'altra banda, una dona de 38 anys va haver de ser assistida a causa d'una crisi d'ansietat i posteriorment va ser traslladada al centre de salut d'Algemesí. De moment, no es tenen més detalls de la tragèdia i caldrà esperar que les autoritats concretin una mica més.

També falta saber si el municipi d'Algemesí farà algun tipus d'homenatge al nen o si el consistori dedicarà algunes paraules a la família, greument afectada.