Diverses ambulàncies del SEM aparcades en bateria

Mor un treballador en caure des de dotze metres d'una teulada a Catalunya

L'accident ha succeït en una nau industrial de Ponts| La víctima hauria patinat perquè hi havia plaques de gel i ha caigut des d'uns dotze metres d'alçada

Dimecres negre a la demarcació de Lleida. Aquest migdia s'ha viscut un tràgic accident laboral al municipi de Ponts, a la comarca de la Noguera, quan un treballador ha caigut des de la teulada d'una nau industrial. 

Tot i la rapidesa en l'actuació dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), així com dels Mossos d'Esquadra, no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida després de la forta caiguda. 

Els Mossos d'Esquadra han seguit els procediments en casos d'accidents laborals amb víctimes mortals. 

No portaria cap sistema de subjecció

El telèfon del servei d'emergències ha sonat quan faltaven dotze minuts per la una del migdia d'aquest dimecres. L'avís es feia per la caiguda d'un home de 46 anys, veí de la Fuliola, a la comarca d'Urgell

L'accident laboral ha succeït mentre l'home treballava dalt de la teulada d'una nau industrial en construcció al Polígon Nou de Ponts. Segons les primeres informacions de les investigacions que s'han fet, assenyalen que l'home no duia cap sistema de subjecció.

Des de dalt de la teulada, hauria patinat perquè hi havia plaques de gel i ha caigut des d'uns dotze metres d'alçada. Una caiguda que ha acabat sent mortal. 

Els Mossos d'Esquadra hi han desplaçat diverses patrulles fins al lloc de l'accident. També hi han anat dotacions dels Bombers i unitats del SEM, que, tot i haver actuat amb rapidesa, no li han pogut salvar la vida.

Seguint el procediment habitual

El municipi de Ponts ha viscut un dia trist per la mort d'un treballador al Polígon Nou. Un accident laboral mortal que ha succeït al llarg del migdia d'aquest dimecres, poc abans de la una. 

En assabentar-se de l'accident, els Mossos d'Esquadra han activat el procediment que se segueix en aquests casos. Primer de tot s'ha informat del tràgic incident al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Solsona. 

Aquesta mateixa informació també s'ha posat en coneixement del Departament d'Empresa i Treball. Un seguit de passes que s'han de fer d'acord amb els procediments habituals que se segueixen en casos d'accidents laborals amb víctimes mortals.