Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del MediaMarkt situat al Via Sabadell de la capital vallesana

Tragèdia en un MediaMarkt de Catalunya: Troben mort el vigilant dins la botiga

Uns lladres han assaltat la botiga de matinada | L'home ha mort després de patir un atac de cor, segons els primers indicis

Un vigilant de seguretat del MediaMarkt de Sabadell ha estat trobat mort aquesta matinada a l'interior de la botiga. Els Mossos d'Esquadra estan investigant el succés, ja que a les cinc de la matinada d'aquest dimarts, 22 de febrer, s'hauria produït un intent de robatori a la botiga. Tot sembla indicar, però, que el vigilant hauria mort per causes naturals: hauria patit una aturada cardíaca. 

Segons avancen 'El Caso' i 'Diari de Sabadell', l'home era l'encarregat de la vigilància nocturna de l'espai i, durant la nit, un grup de persones s'ha presentat a la botiga. El mètode de robatori hauria estat l’encastament amb una furgoneta. És a dir, pretenien enquestar un vehicle contra l'empresa per a posteriorment saquejar-la. 

El vigilant de seguretat hauria impedit l'assalt a través d'accionar la palanca de seguretat. Tot seguit, els lladres haurien fugit de l'espai. El treballador, però, hauria perdut la vida en patir una aturada cardíaca. 

El vigilant no s'ha enfrontat als lladres

Ho avança 'El Caso'. Segons sembla, el vigilant en cap moment ha tingut contacte amb els lladres. És més, en accionar el sistema de seguretat de la botiga, els assaltants haurien fugit, evitant un contacte directe amb el treballador. 

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra de nit
Els Mossos d'Esquadra s'han personat a la botiga pocs minuts després del succés i s'han fet càrrec de la investigació.  | Mossos

L'aturada cardiorespiratòria podria haver estat provocada per l'excitació del moment, segons indiquen fonts dels Mossos d'Esquadra al mitjà citat. L'autòpsia determinarà ara les causes de la mort de l'home, tot i que els primers indicis semblen definitius. L'assalt, finalment, ha quedat només en una temptativa. 

Cal destacar, en aquesta línia, que no és la primera vegada que la botiga MediaMarkt del Via Sabadell és objectiu dels lladres. El centre comercial en qüestió és a tocar de la C-58 i aquest fet provoca que hagin estat diversos els lladres que s'hi han intentat acostar darrerament. 

A part d'un MediaMarkt, també hi ha altres cadenes de renom com un Ikea, un Wala, un Leroy Merlin, un Mercadona; a part d'altres restaurants de menjar ràpid com Viena, UDON, Burger King o McDonald's.