Mor la youtuber Emily Hartridge en un accident amb el seu patinet elèctric

Tenia 35 anys i era molt coneguda al Regne Unit, on tenia més de 340.000 seguidors

Emily Hartridge
Emily Hartrige, la youtuber que ha mort en un accident de patinet elèctric a Londres | Instagram

Una trista notícia ha deixat sense alè el Regne Unit: Emily Hartridge, de 35 anys i youtuber molt coneguda, ha mort en patir un accident amb el seu patinet elèctric. La jove, que comptava amb 340.000 seguidors a les xarxes socials, és notícia per aquest tràgic succés.

Malauradament, la popular influencer s’ha convertit en la primera persona que mor al seu país per aquest tipus d’accident. Cal recordar que l’èxit del patinet elèctric en cap cas va de baixada, sinó que és cada vegada més popular entre la gent.

Un accident amb un camió

Va ser el passat divendres quan es va produir l’accident. La noia anava pujada al seu patí pel barri de Battersea (Londres) i va patir un accident en el qual s’ha vist relacionat un camió. Poc després de l’accident en qüestió, Emily moria inevitablement.

Els seguidors de la jove s’han assabentat pel perfil de la mateixa youtuber, quan els seus pares han utilitzat el seu compte per fer-ho saber a les persones que seguien el seu canal. Els temes que tractava l’Emily i que la van fer famosa eren l’amor i el sexe, així com la vida en general.

El missatge que van escriure els seus pares era el següent: «És terrible haver de dir això a Instagram, però sabem que molts estàveu esperant per poder veure avui l’Emily i aquesta és l'única opció per comunicar-nos amb tots vosaltres. Emily va patir un accident ahir i ha mort», eren les paraules escollides pels pares.

Com no podia ser d’altra manera, les xarxes es van omplir amb missatges de consol i força pels familiars i amics de la noia, en els pitjors moments, sense cap mena de dubte, per uns pares que van haver d'anunciar la terrible notícia.

També pots llegir...


Comentaris
MONTSE ALFARO VACCARO
MY DEEP CONDOLENCES TO THE FAMILY

envia el comentari