Imatge d'un Mosso d'Esquadra amb la seva moto mirant la carretera

Moren els conductors de dos cotxes després d'una col·lisió frontal a la C-63

Els fets han succeït la nit de divendres a l'altura de Vidreres | Amb aquestes víctimes, són tres les persones que han mort a les carreteres catalanes el 2022

Tràgic accident a la carretera C-63 de Catalunya. La nit del divendres s'ha viscut un sinistre mortal en aquesta via, a l'altura de Vidreres, a la demarcació de Girona. Un greu incident que significa la segona i tercera víctima a les carreteres catalanes aquest 2022. 

Un tercer vehicle, amb dues persones a l'interior, també es van veure involucrades en l'accident. Totes dues eren considerades ferides lleus i rebien l'alta in situ.

El Servei Català de Trànsit ha informat aquest dissabte del tràgic accident a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons les dades provisionals. 

Tràgic xoc frontal a Girona

El telèfon d'emergències 112 rebia l'alerta quan passaven tres minuts de les deu en punt de la nit d'un accident a la carretera C-63, a l'altura del municipi de Vidreres. Una informació que el servei d'emergències va traslladar als Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els quals van traslladar diverses dotacions fins al lloc de l'accident.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, dos vehicles es van veure involucrats en una col·lisió frontal en aquesta via. A més, també es va veure un tercer vehicle afectat en aquest incident de trànsit. Les causes de la topada encara s'estan investigant. 

De resultes de la topada frontal a la carretera C-63, els conductors que ocupaven els dos vehicles en la col·lisió, han mort. D'altra banda, els dos ocupants del tercer vehicle implicat van quedar ferits lleus i van rebre l'alta in situ. 

El conductor i únic ocupant d'un dels cotxes involucrats en el sinistre mortal va morir al lloc de l'accident. És un home de 56 anys i veí de Sant Boi de Llobregat.

D'altra banda, el conductor de l'altre vehicle implicat va resultar ferit greu i va ser traslladat pel SEM a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Malauradament, ha mort al centre hospitalari aquest dissabte al matí.

Amb aquestes víctimes, són tres les persones que han perdut la vida en un accident de trànsit aquest 2022 a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons dades provisionals del Servei Català de Trànsit (SCT).