Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un home escapant d'un bou a punt d'agafar-lo a La Seca

Moren dos homes a Valladolid en un espectacle taurí: Prenen mesures

No és la primera vegada que aquesta mena d'esdeveniments protagonitza alguna tragèdia

Les festes de La Seca, a Valladolid, han acabat de la pitjor manera possible, lamentant dues tràgiques morts. El terrible succés, com ja ha passat altres vegades, ha transcendit durant un espectacle taurí.

L'ajuntament del municipi, que s'ha encarregat d'informar de la notícia, ha confirmat que un home ha mort per la cornada d'una vaca, i un altre, per un infart. Per tant, allò que va començar sent una celebració, va acabar vestint de dol la localitat.

Davant d'això, sembla que l'organització de les festes ha pres mesures sobre això. I és que tots els actes posteriors a l'espectacle taurí han estat suspesos per guardar dol els amics i familiars afectats.

Captura de l'espectacle taurí de La Seca
No és la primera vegada que aquest espectacle taurí no acaba amb alguna mort | Cedida

Dos homes perden la vida a les festes de La Seca

El primer home mort, «participava en la festa i l'ha agafat una vaca i ha mort a la mateixa infermeria de la plaça davant la gravetat de la ferida». D'altra banda, la segona víctima «ha patit un esvaïment mentre es disposava a presenciar la penúltima festa. En aquesta ocasió, l'home va morir després d'una operació», va informar l'Ajuntament de La Seca.

El mateix consistori s'ha manifestat públicament per lamentar la tragèdia i transmetre'n el dolor. «L'Ajuntament de La Seca lamenta aquests fets luctuosos i transmet el seu condol i condol a les famílies. S'ha procedit a suspendre tots els actes de manera immediata de tancament a les Festes dels 'Novillos'», va assegurar.

A més de les dues víctimes mortals, hi va haver un altre jove de 20 anys que també va ser cornejat en una 'capea', feta després de l'incendi. Afortunadament, l'home no va sortir greument ferit, i no es va haver de lamentar cap altra mort.

Tot i això, no és la primera vegada que algun esdeveniment taurí acaba de la pitjor manera possible. I és que el risc d'aquestes celebracions és molt alt, sobretot per a aquelles persones que no estan especialitzades en el toreig.

Es recomana aquells participants que decideixin participar en festivitats d'aquest estil que actuïn amb responsabilitat sense posar en risc la seva integritat física.