Imatge dels llums d'un cotxe de policia

Moren dues nenes en un altre tràgic succés a Espanya: no han pogut fer-hi res

Les menors s'han precipitat des d'un pis a Oviedo

Terrible succés el que ha tingut lloc aquest divendres 19 de maig al centre d'Oviedo. Dues nenes d'entre 10 i 12 anys han mort a primera hora del matí.

Les menors han perdut la vida després que caiguessin per la finestra d'un pis localitzat al voltant del número 45 del carrer Facetos. Parlem d'un carrer situat al Barri de La Ería, a la capital del Principat d'Astúries.

El cas és que fonts de la Policia Nacional han confirmat el doble decés a Europa Press després de personar-se al lloc amb una UVI mòbil 112. Per desgràcia, res s'ha pogut fer per salvar la vida a les dues nenes que han caigut per la finestra d'un pis. Els professionals d'Emergències han confirmat la fatal notícia, que ha tingut lloc cap a les 9.30 del matí.

Moren dues nenes després de precipitar-se per la finestra a Oviedo

En aquests moments, diversos agents de la Policia Nacional es troben a la zona analitzant els fets ocorreguts fa tot just uns minuts en aquest tranquil barri a l'oest de la capital asturiana.

Interior d'una ambulància
No s'ha pogut fer res per salvar la vida de les dues nenes | GETTY IMAGES

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Ara com ara, es desconeixen les causes d'aquesta caiguda mortal de les dues menors, que ha deixat totalment consternats els veïns de La Ería. Aquest ha estat el lloc on s'ha produït l'impactant succés amb la mort de dues nenes de poca edat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!