Denuncien la mort de diversos animals després de ser disparats amb una escopeta de balins a Barcelona

Han aparegut els cossos de diversos coloms i un gat en un pati interior del carrer Gran de Sant Andreu

gat mort
Un veterinari ha confirmat la mort del gat per un tret | Twitter (@degatsbcn)

Els veïns del barri de Sant Andreu de Barcelona pateixen per la integritat física de les seves mascotes en les darreres dues setmanes. I és que com ha denunciat a xarxes l'associació Degats Barcelona, han aparegut un gat i diversos coloms morts amb trets de balins. Tot en el patit interior del Casal de Gent Gran Mossèn Clapés situat al carrer Gran de Sant Andreu. 

Els fets haurien tingut lloc des del passat 15 de setembre i s'haurien repetit en diverses ocasions fins al dia d'avui. Aquest grup animalista confirma que el tirador ha hagut de ser algun veí de la zona. Sembla que estarien disparant des d'un dels balcons posant no només en perill els animals, ja que es tracta «d'una zona d'habitatges on qualsevol nen pot resultar ferit». 

Denunciat als Mossos i a la Guàrdia Urbana

A les xarxes presenten un informe del Servei de Diagnòstic de Patologia Veterinària de la Facultat de Veterinària de la UAB on es confirma la mort del felí per una ferida per arma de foc al tòrax. Concretament, parlen d'un possible ús d'una escopeta de perdigons. 

colom balins
El tirador ha atacat especialment als coloms | Twitter (@degatsbcn)

 

Expliquen que ja han dut aquest cas de maltractament animal davant els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona. Davant el risc que comporta no només pels animals sinó també per les persones, han demanat precaució per la zona, a més de demanar que es truqui al 062 o al 112.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari