Imatge dels Bombers de la Generalitat en un salvament al Montmell

Troben una persona morta al fons d'un barranc a Catalunya

Els Bombers buscaven la persona desapareguda des del passat diumenge

Nova tragèdia a Catalunya. Els Pompiers d'Aran van localitzar aquest dilluns al vespre des de l'aire un cos al fons d'un barranc a Alt Àneu, a la comarca del Pallars Sobirà. En accedir-hi, van certificar que es tractava d'una persona sense vida, però no van poder fer l'extracció donada l'hora que era, segons han informat els Bombers de la Generalitat

Aquest dilluns està previst que la policia judicial faci l'aixecament del cos i posteriorment es procedirà a l'extracció i identificació. 

Cal destacar, en aquesta línia, que els Bombers ja estaven informats de la desaparició des del passat diumenge, 27 de febrer. No va ser fins l'endemà però, dilluns 28 de febrer, que van poder localitzar-ne el cos. 

Localitzat sense vida un català a Cuenca

En aquest cas va ser al riu Júcar. La Policia Nacional va localitzar el cos sense vida d'una persona de mitjana edat i natural de Barcelona al riu Júcar, al seu pas per Cuenca. De moment la policia investigant el succés, tot i que aquest no sembla tenir un fi violent o que hi hagi terceres persones implicades. 

L'home, el rescat del qual va ser molt aparatós i es va precisar la col·laboració dels Bombers, no duia la seva identificació. Qüestió per la qual la seva identificació s'ha allargat durant més de 72 hores. 

De moment no ha transcendit més informació sobre la troballa de la Policia Nacional al riu Júcar, al seu pas per Castella-La Manxa. El cos de l'home s'ha traslladat al Tanatori Municipal de Cuenca.