Tres membres dels Bombers de Barcelona en un incendi a la ciutat

Greu incendi en una residència d'avis a Barcelona: desallotjats i ferits

S'han desallotjat 50 persones i 2 persones ferides traslladades a l'hospital

Les sirenes dels serveis d'emergències han estat protagonistes durant la tarda d'aquest dilluns a la ciutat de Barcelona. Els Bombers de Barcelona han hagut d'activar-se per un foc en un edifici al barri de la Barceloneta. Unes flames que han obligat a Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Procicat.

L'incendi que ha succeït en aquesta zona de la ciutat ha requerit, a més de la presència de les 10 dotacions del cos de bombers, la del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Guàrdia Urbana de Barcelona.

S'han hagut de desallotjar persones que vivien a l'edifici i traslladar persones ferides fins al centre sanitari per ser ateses.

Foc en un edifici tutelat

Barcelona ha encès les alarmes per un incendi al número 12 del carrer dels Pinzón de la ciutat. Segons ha informat Protecció Civil, el foc ha afectat un edifici tutelat per a gent gran al barri de la Barceloneta de la capital catalana.

En aquest edifici amb serveis per a gent gran, ha requerit la presència dels Bombers de Barcelona per apagar les flames que afectaven l'edifici.

En conseqüència d'aquestes flames, s'ha hagut de desallotjar les persones d'avançada edat que hi vivien. En concret, han estat 50 les persones que han hagut de sortir d'aquest edifici del districte de Ciutat Vella.

Segons les informacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dues persones han resultat ferides en aquest incendi. Una persona ha estat evacuada fins a l'Hospital Vall d'Hebron amb cremades, mentre una altra ha estat traslladada fins a l'Hospital del Mar amb contusions.

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per esclarir les causes de l'incendi que s'ha produït aquesta tarda en un bloc de la Barceloneta.

Per tot plegat, Protecció Civil ha activat la prealerta Procicat. Finalment, el cos de bombers de la ciutat ha donat per extingit el foc.

Incendis complicats a Barcelona

Aquest mes de febrer s'han viscut un parell d'incendis ben complicats a la ciutat de Barcelona. El primer, que va succeir a l'Hotel Coronado al barri de Poble-sec, i el segon, a l'avinguda del Paral·lel, a tocar d'un altre hotel, que porta el mateix nom que el carrer.

En l'incendi del Poble-sec va morir una persona que va resultar ferida crítica i va ser traslladada a l'Hospital Clínic, on no va poder superar les ferides que va patir a causa de les flames. En total, van quedar afectades nou persones.

En el foc del Paral·lel, el foc va causar una persona ferida en estat menys greu, a més d'haver de desallotjar els usuaris de l'Hotel Paral·lel, a tocar de l'edifici en flames.