Fotomuntatge de Terele Pávez i Carolo Ruiz

Mor massa jove l'actor Carolo Ruiz, fill de Terele Pávez

Carolo Ruiz ha perdut la vida als 49 anys

El món de la interpretació està avui de dol després de donar-se a conèixer la mort de Carolo Ruiz. L'actor, de 49 anys, era l'únic fill de la gran Terele Pávez.

La trista notícia ha creat una gran commoció tant per la sobtada com per la seva inesperada mort. Només sortir a la llum la notícia, són moltíssims els actors i directors que estan mostrant el seu profund dolor a través de les xarxes socials.

Imatge de Terele Pávez abraçada al seu fill Carolo Ruiz a un photocall
Carolo Ruiz, fill de Terele Pávez, se n'ha anat massa aviat | GTRES

Carolo Ruiz, el gran suport de Terele Pávez, mor inesperadament

Carolo Ruiz, fruit de la relació de Terele Pávez amb José Benito Alique, sempre va voler mantenir-se en segon pla davant de la popularitat de la seva mare. Això sí, en tot moment va estar al seu costat i no deixava d'acompanyar-la a la infinitat d'esdeveniments on anava.

I és que la connexió entre tots dos era molt forta així com l'amor que sentien l'un per l'altre. Precisament per aquest vincle tan especial que tenien, ell va portar molt malament la mort de l'actriu l'any 2017 a conseqüència d'un vessament cerebral.

Avui, cinc anys després de la pèrdua de Pávez, és ell qui ha mort. I ho ha fet de manera inesperada, encara que de moment no s'ha desvelat la causa del qual ha passat.

Imatge de Terele Pávez i el seu fill Carolo Ruiz
Terele i Carolo tenien una relació molt especial | GTRES

'Premis Pávez' ha estat qui ha donat a conèixer públicament la tràgica notícia a través de les xarxes socials. Exactament ha publicat fa unes hores un text que diu així: «Avui és un dia molt trist per a tota la família dels 'Premis Pávez'. Lamentem comunicar la mort de Carolo Ruiz, fill de la nostra estimada padrina Terele».

«Volem destacar la gran disposició i compromís que va tenir sempre amb la nostra organització i amb la nostra ciutat, Talavera de la Reina. Trobarem a faltar la seva calor, generositat, amabilitat, afecte i tota l'energia que desprenia cap a aquest humil festival. Bon viatge, company».

La mort de Carolo Ruiz genera una gran commoció

El fill de Pávez ha dit adeu a aquesta vida i ho ha fet causant un gran pesar en els seus familiars i amics. I entre aquests hi ha Santiago Segura, que ha mostrat un gran dolor al seu compte d'Instagram. Ha dit: «Carolo ha mort».

«Aquestes bufetades que et dona la vida amb la mà oberta, amb força, com dient: 'No estiguis tranquil, noi, que això és així'. I et quedes amb cara de gilipolles, perquè ell era de les persones més amables i dolces amb què un es pot trobar i tenia 49 anys».

A això ha afegit: «Adorava la seva mare i ella, aquesta devoció de l'un per l'altre era envejable. Aquesta gent que no talla el cordó umbilical perquè no vol, perquè no li agrada. I perquè quan és tan bonica i amorosa, quina relació pot superar la connexió mare i fill?».

Primer pla de Santiago Segura.
Santiago Segura ha mostrat dolor per la mort de l'actor | Europa Press

En aquest punt, el director de cinema ha volgut recordar com era Carolo Ruiz i ha deixat de manifest que la seva mort ha enxampat per sorpresa. Ho ha fet dient: «Era fan del Barça. Donava un cop de mà en tot el que podia a tothom, intentava ajudar els altres, bé anés a un amic o a una ONG».

«Però el dolor que li va causar separar-se de la seva mare era una cosa que carregava, cosa que només ell podia dimensionar. No ens hem pogut acomiadar, te n'has anat de manera brusca i, si més no per a mi, inesperada. Deixes desolació entre els teus amics perquè et feies estimar», prossegueix en el seu 'post'.

Finalment, ha exposat: «Ara ja estaràs amb la teva mare, penso, per donar una mica de poesia a una situació depriment, per no estar totalment enfonsat amb un esdeveniment tan dramàtic com sense sentit».

A més de Segura, moltes altres persones del món de la interpretació han manifestat la seva commoció a les xarxes. Aquest seria el cas de Maribel Verdú, Fernando Tejero, Candela Peña, Goya Toledo i Javier Cámara, entre d'altres. Aquest darrer ha escrit: «Era un ésser de llum, sempre amb una abraçada disposada».