Edifici ensorrat a Peníscola

Troben sense vida el cos de la mare dels joves sepultats per l'ensorrament de Peníscola

Un menor de 15 anys també ha mort, mentre que el seu germanastre, d'uns 26 anys, sí que ha aconseguit sobreviure

Els serveis d'emergències han informat de la troballa del cos sense vida de la tercera i última persona que es trobava atrapada a la runa de l'edifici ensorrat ahir a Peníscola. 

Segons algunes informacions que ja havien anat sorgint durant el dia, aquesta podria ser la mare dels dos joves trobats en les hores prèvies. Cal recordar que durant el matí d'avui s'ha trobat també sense vida el cos d'un menor. Seria fill de la dona i tindria uns 15 anys. 

A més, el dimecres a la nit, poc abans de les 00:00 hores es va aconseguir rescatar un altre jove amb vida, de 26 anys. Se l'havia estat buscant des de les 22:00 hores, després que respongués als crits dels bombers.

Així doncs, de les tres persones que havien quedat sepultades sota la runa de l'edifici, una d'elles ha pogut ser rescatada amb vida. Les altres dues no han pogut sobreviure.

Les víctimes, una mare i el seu fill

Ahir a la nit es confirmava que un jove havia pogut ser rescatat d'entre la runa, després que hagués respost als crits dels efectius dels bombers.

Aquest noi, del qual no es té clara l'edat, hauria quedat atrapat entre les restes de l'edifici de tòrax per sota. Només tenia possibilitat de moure un dels seus braços.

Després d'unes dues hores d'haver estat localitzat, els bombers van poder treure'l després treure manualment la runa que els impedien el pas i l'immobilitzaven.

Una vegada alliberat, va ser traslladat a un hospital. Va ser el mateix noi qui va afirmar als bombers que entre la runa hi hauria d'haver, almenys, dues persones més.

I és que amb ell estaven també, en el moment de l'ensorrament, la seva mare i el seu germanastre, segons han informat alguns mitjans. Aquests dos han estat ja trobats sense vida entre tota la runa.

A primera hora del matí d'aquest dijous s'ha confirmat que s'havia pogut rescatar el cos d'una persona. Malauradament, a diferència de la primera persona rescatada, aquesta segona estava sense vida. Es tractava d'un menor que no havia pogut sobreviure a l'impacte.

Aquest seria germanastre del primer noi que sí que va poder ser rescatat amb vida. També fill de la dona que ha estat trobada morta. Al moment es mobilitzaven els efectius psicosocials per atendre la família després de donar-se a conèixer la terrible pèrdua.

Ha estat hores més tard quan s'ha aconseguit trobar també amb el cos de la tercera persona. Es tractaria de la mare dels dos nois, qui tampoc ha sobreviscut al tràgic succés.