Els serveis d'emergències en un incendi a Badalona

Un home mor en precipitar-se d'un vuitè pis en un incendi a Badalona

Els fets han succeït a l'Avinguda del Maresme

Tràgic incident el viscut aquest matí de dimarts a la ciutat de Badalona. Un incendi en un immoble ha acabat amb una víctima mortal. Una persona s'ha precipitat des del balcó quan les flames afectaven l'immoble. 

Els serveis d'emergències han rebut l'avís a primera hora del matí i s'han activat els Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).


 

Incendi mortal

El barri de Sant Roc ha viscut un matí molt trist en conseqüència de la mort d'un veí. El telèfon del 112 ha rebut l'avís de les flames a un quart menys tres minuts de les nou del matí.

L'alerta s'ha activat per un foc en un dels immobles de l'avinguda del Maresme de Badalona. En concret, les flames afectaven un vuitè pis del número 152 ubicat en aquest indret de la ciutat.

El tràgic incident ha succeït durant l'incendi a l'interior de l'immoble. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, una persona ha mort en precipitar-se des del balcó quan cremava l'habitatge. L'acció s'hauria produït quan estava fugint de les flames que afectaven l'immoble. 

El cos de bombers s'ha trobat l'home en arribar al lloc dels fets i, malgrat els esforços del SEM, no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida.

Els serveis d'emergències s'han desplaçat fins al lloc del tràgic succés. Els Bombers de la Generalitat han desplaçat set dotacions — tres autobombes, una autoescala i tres unitats de personal i càrrega— fins al barri de Sant Roc de Badalona per extingir les flames que cremaven la casa.

També s'ha sol·licitat ajuda dels Bombers de Barcelona, que han col·laborat amb dos tancs, una autoescala i una unitat de personal i càrrega.

Un cop a l'interior de l'habitatge, el foc ha quedat extingit a les 08.39 hores. Tot i això, ha quedat completament calcinat. Al pis no hi havia ningú més i els veïns del costat i del setè pis es trobaven confinats dins dels respectius pisos.

Així mateix, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat sis unitats  amb professionals sanitaris i una unitat psicològica per a treballar en l'avís. Han hagut d'atendre sis persones afectades.

Els Mossos d'Esquadra, amb quatre patrulles, han executat tasques de seguretat a la zona i als serveis d'emergència que es troben al lloc de l'incendi. La Guàrdia Urbana de Badalona també hi ha treballat