Quatre morts en un atac en una comissaria a París

L'atacant ha estat abatut per un altre policia amb una arma automàtica

Un home armat amb un ganivet ha matat quatre persones en la Prefectura de Policia de París i n'hauria ferit una cinquena. El secretari regional del sindicat Alliance Police Nationale, Loïc Travers, ha explicat a la premsa que l'autor de l'atac és un treballador del personal administratiu amb més de 20 anys d'experiència que treballava per la Direcció d'Intel·ligència de la Prefactura de Policia (DRPP) i que, finalment, ha estat abatut per un altre policia amb una arma automàtica.

L'agressió s'ha produït aquest migdia quan l'home, de 45 anys i amb una discapacitat, segon explica el diari 'Le Figaro', hauria entrat a l'emblemàtic edifici amb un ganivet de ceràmica, una arma que és molt difícil de ser detectada als controls d'entrada. 

Va atacar primer dues dones agents administratives

Segons 'Le Figaro', la versió que sembla tenir més força, basant-se en les fonts policials consultades, és que  es tracta d'una revenja relacionada amb un assumpte sentimental. En aquest sentit, 'France Info' assenyala que l'agressor va atacar primer dues dones agents administratives. Entre les víctimes hi ha almenys una agent de policia mentre que hi ha una altra persona més ferida.

El ministre d'Interior, Christophe Castaner, i el primer ministre, Eduard Philippe, s'han desplaçat fins a la Prefectura després de l'atac juntament amb el fiscal, mentre que s'ha procedit al tancament de l'estació Cité, a la línia 4 de Metro, com a mesura de precaució.

També et pot interessar...