Troben el cos d’un home de Biscaia que va anar a Saragossa a una cita romàntica

L’autòpsia ha determinat que va ser enterrat amb vida, ja que s’han trobat restes de terra en els seus pulmons
Policía de Zaragoza y ambulancia 061
L'home va viatjar a Saragossa per estar amb una dona a qui va conèixer a través d'una aplicació de cites | Policia de Saragossa

 

Troben el cadàver d’un home, de 54 anys i veí de Getxo, Biscaia (País Basc), amb signes de violència a Saragossa (Aragó). La víctima havia viatjat fins aquesta ciutat el passat 6 de setembre per passar el cap de setmana amb una dona a qui va conèixer a través d’una aplicació de cites, però l’haurien assassinat per robar-li el cotxe.

 

El robatori del cotxe, principal hipòtesi

El cos es va ser trobat en mal estat i actualment s’espera el resultat de l’autòpsia. Tanmateix, segons fonts jurídiques, els investigadors han informat que es tractaria de l’home desaparegut, José Antonio. Per la seva part, l’Ertzaintza va sol·licitar la col·laboració de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.

 

A més, la policia ha determinat que l’home va viatjar fins a Saragossa en un Mercedes de color vermell, segons les imatges que han estat difoses a través de les xarxes socials, i que podria ser el mòbil del succés. Un cop José Antonio va arribar a la cita, hauria estat assassinat per uns homes que acompanyaven la dona i, posteriorment, l’haurien enterrat per dificultar la seva localització.

 

Per altra banda, ‘El Periódico d’Aragó’ ha revelat que durant l’autòpsia s’haurien trobat restes de terra en els pulmons, indicant que l’home hauria estat enterrat amb vida. A continuació, els presumptes autors van posar a la venda el cotxe a través d’internet, però el comprador interessat els va denunciar perquè no podien proporcionar els papers. Així, els investigadors han apuntat que la principal hipòtesi de la desaparició de l’home seria el robatori del vehicle per vendre’l.

 

També et pot interessar...