Investiguen la desaparició d'un quilo de cocaïna en una comissaria dels Mossos

Per ara la investigació continua sense cap detingut

Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra
Els mossos de Sant Feliu de Guíxols estan sent investigats | Tarragonadigital

Els Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Guíxols, al Baix Empordà, estan sota vigilància després que un quilo de cocaïna hagi estat robat de dins d’una comissaria.

La principal sospita és contra els mateixos agents, ja que la droga es trobava en una caixa forta on només aquells qui treballen dins la comissaria tenen la clau per poder accedir-hi.

Sospiten que van ser els mateixos mossos qui van robar la droga

Segons informa ‘Cadena Ser’, les sospites es van confirmar quan el cap de la Unitat d’Investigació va obrir la caixa forta –situada a una sala tancada amb clau on només els agents poden accedir- i va trobar-se amb què havia desaparegut el quilo de droga que havia estat intervingut en una de les últimes operacions policials.

La Unitat d’Investigació va tenir la mosca darrere l’orella després d’assabentar-se de la polèmica amb els Mossos de Santa Coloma de Farners (Selva), qui tenen quatre agents detinguts per haver robat marihuana que havien decomissat.

La droga estava guardada dins d’una caixa forta a una habitació protegida

El quilo de cocaïna estava situat dins d’una caixa forta, on també hi ha guardats joies, diners i altres proves que necessiten ser entregades a l’autoritat judicial. Segons ha transcendit, només faltaria el quilo de droga de tot el que hi havia dins la caixa. A més, la zona on està la caixa forta és una molt vigilada i secreta, raó per la qual els principals sospitosos són els mateixos agents de la comissaria que tenen accés directe a la sala.

Tal com avança ‘Cadena Ser’, aquest quilo de droga desaparegut té un valor d’entre uns 40.000 i 45.0000 euros al mercat negre. De moment, fa uns dies va desplegar-se la Unitat Canina on un gos especialitzat a localitzar droga va fer un registre per la comissaria i els vestidors dels Mossos. Per ara, segons informen, no hi ha hagut cap resultat que faci sospitar.

La Divisió d’Afers Interns ja ha començat una investigació per aclarir els fets, encara que per ara no hi ha respostes. A l’espera que es confirmi si es tracta d’un nou cas de corrupció policial, continuen les investigacions per determinar on es troba la droga que va desaparèixer a principis d’octubre d’aquesta comissaria del Baix Empordà.


Comentaris

envia el comentari