Imatge del Casimiro Antonio que han difós els Mossos

Els Mossos busquen el Casimiro, un home desaparegut a Catalunya

Té 66 anys i se li va perdre la pista aquest dilluns a Mollet del Vallès

Els Mossos d'Esquadra busquen un home de 66 anys que va desaparèixer aquest dilluns a Mollet del Vallès. Segons ha explicat la policia catalana a través de les xarxes socials, el desaparegut, que es diu Casimiro Antonio, fa 1,60 metres d'alçada, és de constitució prima i té el cabell curt. En el moment en què se li va perdre la pista, l'home vestia una dessuadora de color gris i uns pantalons marrons.

La policia catalana ha fet una crida a la ciutadania demanant ajuda per localitzar-lo. En aquest sentit, demanen que qualsevol que tingui informació sobre l'home truqui al telèfon d'emergències 112.

Segona desaparició a Mollet del Vallès en menys d'un mes

La desaparició del Casimiro Antonio és la segona que es produeix al municipi de Mollet del Vallès en menys d'un mes. El passat 16 d'octubre, els Mossos d'Esquadra van demanar ajuda a la ciutadania per localitzar la Gala, una menor d'edat de 17 anys, a qui s'havia perdut la pista.

Aquesta història va tenir un final feliç, ja que la jove va ser localitzada poques hores després a la ciutat de Barcelona.