Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un home amb les mans a l'esquena i emmanillat

Els Mossos desallotgen una festa d'aniversari en mig del carrer a l'Hospitalet

La policia catalana ha fet diverses identificacions i ha detingut un home per un presumpte delicte d'atemptat contra l'autoritat

Els Mossos d'Esquadra van actuar aquesta passada nit a l'Hospitalet de Llobregat per desmantellar una festa il·legal en un cèntric carrer del municipi. Segons ha avançat aquest dissabte el digital 'El Caso', la trobada va reunir mig centenar de persones al barri de la Florida i pretenia celebrar una festa d'aniversari. El cita mitjà ha explicat  que durant la intervenció de la policia catalana es van produir incidents, que van acabar amb un assistent a la festa detingut per un presumpte delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat.

Els fets van tenir lloc entre les deu i les onze de la nit, quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de la celebració d'una festa a la via pública. La policia catalana va desplaçar diverses dotacions al lloc dels fets, al barri de la Florida, a l'Hospital de Llobregat. Segons ha explicat el digital 'El Caso', els assistents a la festa seria un grup de persones de nacionalitat dominicana, que incomplien les mesures anti-Covid vigents, sense respectar la distància de seguretat i incomplint el toc de queda.

El citat mitjà ha revelat que quan van els agents de la policia catalana van arribar al lloc dels fets, la majoria dels assistents van marxar, tot i que una minoria va romandre a l'espai i va fer front als Mossos d'Esquadra i llançant alguns objectes. La resposta dels agents va ser posar-se el casc per respondre l'atac, desmantellant definitivament la festa. La policia va fer diverses identificacions i va detenir un home de nacionalitat dominicana per un presumpte delicte d'atemptat contra l'autoritat. 

No és un fet aïllat

Els fets de la passada nit són habituals al barri de la Florida de l'Hospitalet de Llobregat, segons han denunciat diversos veïns a través de les xarxes socials. Els testimonis asseguren que fa unes setmanes, els carrers del barri van ser escenari d'una festa il·legal amb unes 50 persones, però tot i trucar als cossos policials, no es va fer res per desmantellar-les.

Així mateix, els veïns han denunciat 'botellons' a la via pública, amb persones que no respecten les mesures de seguretat ni porten mascareta, així com alguns episodis d'inseguretat, amb armes blanques i persecucions.