Els Mossos detenen dos menors per robatori amb violència a Blanes

Els agressors, veïns de Badalona, van ser localitzats a prop de l'estacio gràcies a l'acurada descripció de les víctimes

Les víctimes van avisar agents de l'ARRO que patrullaven a l'estació de tren de Blanes | Catalunyadiari.cat

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 20 de gener dos menors, veïns de Badalona (Barcelonès), com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa a la província de Girona.

  

Cap a un quart de sis de la matinada, agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) que es trobaven fent servei de vigilància a l’estació de tren de Blanes, a la comarca de la Selva, van ser requerits per tres joves. Els nois van explicar a la policia que estaven fugint de dues persones que els havien intentat sostreure les seves pertinences.

Els joves es trobaven esperant el tren, quan dos nois els van abordar per l’esquena colpejant-los i exigint-los el telèfon mòbil i la cartera. Entre cops i empentes, les víctimes van aconseguir fugir dels agressors corrents i van avisar a la policia.

Els agents van fer una recerca per la zona i, gràcies a l'acurada descripció que van facilitar les víctimes, van localitzar els dos agressors, que encara es trobaven als voltants de l’estació. Els detinguts van ser lliurats als seus tutors legals i van quedar citats per presentar-se davant de Fiscalia de Menors.

El 2018, menys robatoris violents a Barcelona

A finals de l'any passat, una anàlisi de l'estat de la seguretat a la ciutat de Barcelona va concloure amb una clara davallada dels robatoris amb violència i intimidació que van produir-se entre gener i setembre, amb una reducció d'un 10% pel que fa al mateix període de l'any anterior. 

Ada Colau
L'alcaldessa de Barcelona va presidir l'últim Consell de Seguretat Urbana de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

Les dades provenen del Consell de Seguretat Urbana, una iniciativa impulsada per l'Ajuntament l'any 1984 com un espai on administració i entitats poden socialitzar la informació i compartir anàlisis dels temes que més incideixen en la qualitat de vida dels ciutadans. 

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va presidir l'última trobada de l'òrgan de participació i avaluació de la seguretat a la ciutat, que es va celebrar al Saló de Cent el 28 de novembre. 


Comentaris

envia el comentari