Els Mossos busquen Enrique Ramiro, un home de 73 anys desaparegut a Barcelona

Se li va perdre el rastre el passat 23 de setembre | Presenta una cicatriu al coll, conseqüència d'una operació, que pot facilitar la seva identificació

Enrique Ramiro, el desaparegut de 73 anys en una imatge compartida pels Mossos d'Esquadra
Al desaparegut, Enrique Ramiro, se li va perdre el rastre just abans de la Mercè | Mossos d'Esquadra

Nova desaparició d'una persona a Catalunya, concretament a la ciutat de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han demanat ajuda ciutadana aquest divendres a última hora de la tarda per localitzar Enrique Ramiro, un home de 73 anys a qui se li va perdre el rastre al districte d'Horta Guinardó de la ciutat comtal el passat dimecres, 23 de setembre. 

L'Enrique va desaparèixer a Barcelona el 23 de setembre

Segons ha informat la policia catalana en un missatge compartit a les xarxes socials, Enrique fa 1,80 metres d'altura, i és de complexió normal, a més de tenir cabell canós. Una cosa molt distintiva, i que pot facilitar la seva identificació, és que presenta una cicatriu al coll, causada per una operació de fa temps. 

Els Mossos han indicat, sense especificar les circumstàncies de la seva desaparició, que és més que probable que vagi indocumentat, i amb clars signes d'estar desorientat. Qualsevol persona que pugui aportar informació, o que l'hagi trobat, ha de trucar al número universal d'emergències 112. 

Localitzen sense vida un desaparegut a Lleida

Malauradament, dijous a última hora de la tarda els mateixos Mossos d'Esquadra van confirmar una trista notícia sobre Juan, un home de 79 anys que va desaparèixer a la ciutat de Lleida el passat dilluns. Tres dies després d'una intensa recerca, el cos d'emergències va confirmar que l'home havia estat localitzat sense vida, en una zona de vegetació densa, a tocar de les vies de tren de la capital del Segrià. 

Segons la policia, justament la falta de visibilitat a la zona, situada al començament del carrer de Roger de Llúria, al barri de Pardinyes, va dificultar la troballa, tot i l'helicòpter mobilitzat per sobrevolar a baixa alçada la zona. La víctima tenia principi d'Alzheimer, tot i que sí que sabia tornar a casa. La seva família va denunciar la desaparició, i la hipòtesi més probable és que Juan hagi patit una indisposició. 


Comentaris

envia el comentari