Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mossos d'Esquadra

Mossos herois: una agent salva la vida a una nena petita que no respirava al Maresme

A hores d'ara, la petita es troba en perfectes condicions

Felices i impactants notícies pel cos dels Mossos d'Esquadra. A Pineda de Mar, al Maresme, uns agents van salvar la vida a una menor d'edat mentre patrullaven com cada dia per la localitat. En un moment del seu trajecte habitual, una dona, els va demanar ajuda perquè la seva filla petita, la Sinaí, estava inconscient i no respirava.

La família es trobava dins del seu vehicle quan va tenir lloc el succés. En aquell moment, la Marta i el Sergio, agents dels Mossos d'Esquadra, passaven pel lloc dels fets i la mare de la nena els va demanar ajuda. Gràcies a la ràpida actuació dels membres del cos de la policia catalana la nena es va recuperar satisfactòriament.

L'actuació dels agents va ser vital perquè la nena sobrevisqués

Tal com ha informat el mateix cos de policia, una de les agents que va actuar, la Marta, tenia coneixements mèdics, ja que abans de ser mossa havia estat infermera. D'aquesta manera, va saber conservar la calma i ràpidament va detectar el problema de la nena. 

La Marta va alliberar la via respiratòria de la nena i, afortunadament, la Sinaí va recuperar la consciència. Tot i el gran ensurt, la ràpida actuació dels agents va salvar-li la vida a la menor d'edat. A hores d'ara, la Sinaí es troba en perfectes condicions. Així ho hem pogut veure en una fotografia publicada al compte de Twitter dels Mossos d'Esquadra.

«La Marta i el Sergio patrullaven com cada dia per Pineda de Mar quan van ser requerits per una família que anava en un turisme. La Sinaí, la seva filla, estava inconscient i no respirava», ha piulat el cos.

«Per sort, la Marta, que havia estat infermera abans de ser mossa, va mantenir la calma i va veure de seguida el problema. Va alliberar la via respiratòria i la Sinaí va recuperar la consciència Bona feina!». Amb aquestes emotives paraules han volgut felicitar els agents de policia a través de les seves xarxes socials. 

Per sort, tot va quedar en un gran ensurt. Han sigut diverses les persones que han volgut aprofitar l'ocasió per agrair la feina als agents.