Ho capgiren tot: Sorprenents novetats sobre l'incendi d'ahir a Barcelona

Els Mossos treballen amb la hipòtesi que el foc de Collserola ha estat provocat

Els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que el foc de Collserola hagi estat provocat. La policia ha obert una investigació per recollir el màxim d'informació que permeti determinar l'origen de l'incendi, però admet que tot apunta que podria haver estat intencionat. Entre les gestions d'investigació hi ha també la recollida de testimonis diversos.

També estan estudiant les causes els Agents Rurals. El foc es va donar per estabilitzat i va entrar en fase de control dimarts a quarts d'onze de la nit. Va començar cap a dos quarts de set a una zona boscosa del districte d'Horta-Guinardó i ha cremat unes 10 hectàrees.

Quatre dotacions dels Bombers de Barcelona han treballat durant la nit

Quatre dotacions dels Bombers de Barcelona han treballat durant la nit revisant el perímetre del foc forestal del Parc de Collserola i rematant alguns punts calents a l'interior, segons ha informat el cos d'emergències. El foc es va donar per estabilitzat i va entrar en fase de control cap a quarts d'onze d'aquest dimarts.

Els Bombers de Barcelona continuen fent tasques durant el matí per poder extingir completament el foc. D'altra banda, els Bombers de la Generalitat van retirar les seves dotacions a la mitjanit. L'incendi es va originar cap a dos quarts de set d'aquest dimarts i ha cremat unes 10 hectàrees.

L'incendi va passar a fase de control a quarts d'onze del vespre

L'incendi del Parc de Collserola, que cremava des de dos quarts de set de la tarda d'aquest dimarts, ha passat a estar en fase de control des de quarts d'onze del vespre. 

Les flames es van iniciar a la falda de Collserola, a Barcelona. Concretament, el foc es va originar prop de la carretera alta de Roquetes, al districte de Nou Barris de la capital catalana. Afortunadament, no hi ha hagut cap afectació personal.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari