YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Detingut un dels presumptes autors de la pallissa a un jove autista a Barcelona

La víctima ha afirmat que es troba bé després de l'agressió

Un nen autista és colpejat i apallissat per un grup de nens a Can Batlló, Barcelona, el 4 de gener de 2021
Els Mossos investiguen els autors d'aquestes imatges | Twitter

ACTUALITZACIÓ 05/01/2021 14:28

Els Mossos han detingut un dels presumptes autors de l'agressió al menor amb autisme de Can Batlló. Les autoritats ho han fet oficial després que el culpable s'entregués a la policia. Tal com han informat, es continuaran fent les gestions oportunes per localitzar la resta del grup que apareix en les imatges difoses a les xarxes.

Els Mossos comencen una investigació per trobar els agressors de Can Batlló

Els Mossos d’Esquadra han anunciat que han començat una investigació per localitzar els protagonistes del terrible vídeo que circula avui per les xarxes. Es tracta d’unes imatges on es pot veure com un grup de menors ataca, colpeja i roba un nen amb autisme a Can Batlló, al barri de Sants.

Les imatges del moment s’han fet virals a les xarxes i els Mossos han decidit actuar davant aquesta agressió a plena llum del dia. Així, no han confirmat si aquesta investigació ja s’anava a produir o ha estat la viralitat i les denúncies dels usuaris  a les xarxes qui han finalment obert la investigació contra aquest grup de menors d’edat.

S’han organitzat manifestacions després de la tràgica situació

En els vídeos pot identificar-se tant la víctima com les persones que l’atacaven, raó per la qual s’espera que les conclusions de la investigació arribin en poques hores. A banda d’atacar-lo i colpejar-lo amb les mans i alguns objectes, també van robar-li el mòbil i van arrencar-li la samarreta. Al final de les imatges es pot veure com la víctima fuig mig nu després de l’atac d’aquest grup de menors.

Per la seva banda, els veïns de Can Batlló han organitzat una manifestació declarant-se en contra d’aquestes violentes situacions, però també per defensar els atacs de racisme que s’han propiciat contra els agressors arran del vídeo. Així, a banda de reclamar justícia pels agressors, l’associació Insania BCN –col·lectiu de persones psiquiatritzades de Barcelona- també lluitarà «contra el racisme que aprofita aquestes situacions per difondre el seu discurs d’odi». Des de l’associació argumenten que alguns dels agressors eren espanyols o catalans, raó per la qual no es pot atacar o justificar aquestes accions per la raça d’una persona.

El menor, de nom Enric, ha compartit a les seves històries d’Instagram un petit vídeo on assegura que es troba bé i donant gràcies per tot el suport rebut. Mentrestant, cal esperar que les autoritats continuin amb la seva investigació i determinin les identitats i conseqüències dels agressors.


Comentaris

envia el comentari