Imatge dels Mossos d'Esquadra en un operatiu a Barcelona.

Els Mossos de pedra: una família és atacada amb violència a casa seva a Catalunya

Les víctimes van ser assaltades per quatre encaputxats

Surrealista succés, on una família va patir un greu assalt al seu propi domicili.

Quatre persones encaputxades van aconseguir accedir a la llar familiar i després d'amenaçar als membres del nucli, que es trobaven en aquell moment a dins, van aconseguir robar una quantitat insòlita de diners i altres pertinences de valor.

Els Mossos d'Esquadra busquen quatre encaputxats que aquest dilluns a la matinada van assaltar una casa a Banyoles, al Pla de l'Estany.

Els lladres, que parlaven amb accent de l'Europa de l'Est, van amenaçar el matrimoni i els dos fills amb una arma de foc per obligar-los a entregar els objectes de valor que tenien dins l'habitatge. Es van emportar més de 30.000 euros en efectiu i diverses joies i armes de la família.

Després, es van fer fonedissos aprofitant la foscor de la nit sense deixar rastre. L'habitatge està situat a la zona del puig de Sant Martirià.

Els Mossos han obert una investigació i treballen per identificar i localitzar els assaltants.

Un assalt molt violent

L'assalt violent a la casa de Banyoles va tenir lloc la nit de diumenge a dilluns. L'habitatge està situat a la zona del Puig de Sant Martirià. Els quatre lladres van entrar a la casa de matinada, segurament aprofitant una de les obertures d'accés a l'habitatge. 

Els assaltants, que portaven roba fosca i guants, portaven una arma de foc amb la qual van amenaçar el matrimoni i els dos fills. A més, durant el robatori, també els van lligar a l'interior de l'habitatge.

Els lladres, que segons les víctimes parlaven amb accent de l'Europa de l'Est, van obligar el pare a obrir-los la caixa forta i van anar recorrent les diferents estances buscant objectes de valor.

▶️ Els Mossos desarticulen una banda que robava desenes de cotxes

30.000 euros en efectiu

De l'habitatge, els assaltants se'n van endur més de 30.000 euros en efectiu, diverses joies i armes que hi havia a la casa. Després, els lladres van desaparèixer aprofitant que era negra nit i intentant eliminar rastres.

La mateixa família va ser qui va alertar els serveis d'emergències cap a les quatre de la matinada, poc després que els encaputxats marxessin de l'habitatge.

Els Mossos d'Esquadra van alertar les patrulles que feien controls a les carreteres properes per si localitzaven un cotxe sospitós. Els lladres, però, havien aconseguit escapar.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec del cas i treballa per localitzar els quatre lladres. De moment, però, no ha transcendit que hi hagi detencions.