YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els Mossos disparen trets al pantà per acotar l'escena del doble crim de Susqueda

A la prova els lletrats de l'administració de justícia s'han situat als llocs on hi havia testimonis per comprovar si senten els trets des de la platja dels xinesos

Els Mossos han pujat un maniquí a la barca al pantà de Susqueda
Els Mossos han pujat un maniquí a la barca al pantà de Susqueda | Cedida

La comitiva judicial, els advocats de l'acusació i de la defensa i els Mossos d'Esquadra han tornat aquest divendres al pantà de Susqueda, a la Selvaper fer una nova prova de la investigació del doble crim. La diligència busca acotar el lloc on va morir la parella el 24 d'agost del 2017 després que Jordi Margentí Gamell disparés diversos trets d'escopeta contra els dos joves, de 21 i 23 anys, quan sortien a navegar en kayak. Els investigadors situen l'escena del 'crim de Susqueda' a la Rierica però avui han disparat des de la platja dels xinesos, on va aparèixer el cotxe de les víctimes enfonsat.

Els Mossos han disparat trets des de la platja dels xinesos per recrear l'escena del crim
Els Mossos han disparat trets des de la platja dels xinesos per recrear l'escena del crim | Cedida

 

Han recreat la seqüència explicada pels testimonis

Els Mossos d'Esquadra han recreat la seqüència que van sentir alguns testimonis: tres trets, un crit i un quart tret. Repartits als punts on aquell dia eren els testimonis, hi havia lletrats de l'administració de justícia per comprovar què s'hi sent. Aquesta prova ha de servir per comprovar si es van poder efectuar els trets des de la platja dels xinesos.

També et pot interessar...


Comentaris
Brit
Els tios li anaven a fotre la marihuana a un que la cultivaba. No era la primera vegada. I el amo de la marihuana els esperaba i els va pelar. Aixi de façil.

envia el comentari