Localitzen un cos sense vida i en estranyes circumstàncies al Vallès Occidental

Encara no han transcendit detalls sobre l'edat i la identitat de la víctima

La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa
Els Mossos han trobat un cadàver amb els pantalons abaixats i rodejat d'excrements de gos | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han trobat el cadàver d'un home al seu propi domicili de Palau-Solità i Plegamans (Vallès Occidental). Tal com ha avançat 'La Vanguardia' i ha pogut confirmar l'ACN, els agents han rebut un avís aquest diumenge, 3 de gener, a la tarda.

Segons les primeres informacions, l'home va ser trobat amb el seu membre viril amputat. Tot i això, les primeres investigacions apunten que l'amputació s'hauria realitzat després de la mort de l'individu. No presentava ni penis ni testicles.

Segons la primera impressió de les autoritats, es tractaria d’una mort natural

De moment, hores després de l'aparició del cos sense vida, no ha transcendit ni l'edat ni tampoc la identitat de la víctima. Els agents han obert una investigació per aclarir i els fets i determinar les causes de la mort a partir de la realització de l'autòpsia. De moment, tal com han explicat fonts policials, una de les possibilitats és que es tracti d'una «mort biològica».

Fonts policials asseguren que el cos de l’home va ser trobat rodejat d’excrements de gos i les autoritats investiguen si la mort va succeir en el lloc on ha aparegut el cadàver o si, per contra, va ser traslladat allà un cop mort. L’home va aparèixer amb els pantalons abaixats, però sense signes de violència, raó per la qual la primera hipòtesi de les autoritats ha estat la mort natural.

Apareix un cadàver en descomposició a una cova de l’Alt Empordà

El passat 29 de desembre un cadàver en avançat estat de descomposició va aparèixer en una cova de Portbou, a la comarca de l'Alt Empordà. La Guàrdia Civil i Salvament Marítim —amb l'embarcació Salvamar Alnilam— van desplaçar-se fins a la zona per recuperar el cos, el qual es trobava a tocar de la cova d'en Xamuixa, al sud del terme municipal i a prop del port de Portbou, i ha estat traslladat a la població veïna del Port de la Selva.

Allà, la comitiva judicial va realitzar el corresponent aixecament del cadàver, el qual no van avançar si era un home o una dona i la seva edat aproximada- i va ordenar la realització d'una autòpsia. La Guàrdia Civil revisarà les bases de desapareguts per mirar d'identificar el cos, a l'espera també dels resultats de les proves forenses.


Comentaris

envia el comentari