L'escut del Barça com a reclam d'una nova droga rosa a Barcelona

Aquest tipus de reclams són cada vegada més habituals entre els traficants
És més habitual que els agents vegin aquest tipus de droga als punts d'oci i de festa de la ciutat | Catalunya Diari

 

Un motorista ha sigut interceptat per la Guàrdia Urbana de Barcelona a la zona de Can Baró durant aquesta matinada. El motiu ha estat que a la ronyonera que portava amagava una bossa amb droga de color rosa.

 

Segons fonts policials, l’home va començar a córrer quan els agents van intentar aturar-lo. Va abandonar el vehicle i es va disposar a fugir a peu. Quan els agents el van capturar van trobar dues bosses amb diverses drogues. Entre elles, els agents van requisar pols de MDMA i una bossa amb pastilles de color rosa amb la forma de l’escut del FC Barcelona. Així, van detenir l’home, acusat d’un delicte contra la salut pública. Les dades del detingut no han sortit a la llum, ni la seva nacionalitat ni la seva edat.

 

 

El reclam del Barça

Segons les fonts policials, trobar pastilles de drogues d’aquest color rosa no és habitual, sobretot en la família de l’èxtasi. Han determinat que és un tipus de droga anomenada ‘cocaïna rosa’. Tot i no ser habitual, els investigadors afirmen que cada cop deixa de ser menys estrany trobar aquesta droga sintètica per les zones d’oci i de festa de la capital. El fet que porti l’escut del FC Barcelona és una anècdota, però sí que han afirmat que les pastilles roses comencen a popularitzar-se entre els consumidors.

 

Així, el reclam funciona. Cada vegada es veuen més turistes que volen consumir droga d’origen barcelonina, i l’escut d’un dels equips més emblemàtics del món, i per suposat de la ciutat, no n’és una excepció. Tot i que no té res a veure la imatge amb la denominació d’origen de la droga, és un reclam molt atractiu pels consumidors, sobretot pels turistes.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

També pots llegir...