Un motorista impacta contra una cinta posada al mig del carrer en una cantonada de General Mitre a Barcelona

El conductor va resultar ferit lleu i no va arribar a caure de la moto | La cinta, de color verd, encara estava enganxada a banda i banda de carrer aquest dimecres

Un quart d'una de la matinada d'aquest dimarts, 27 de juny, carrer de Ballester, a Barcelona, entrant a General Mitre. Un motorista circula per aquest carrer amb la intenció de fer la cantonada amb l'avinguda i incorporar-se a aquest carrer de la ciutat. Era negra nit, la llum del carrer no li va permetre veure res fins que hi va ser just a sobre.

Una corda de color verd, lligada de punta a punta de carrer als semàfors. No va tenir temps a frenar i l'Isaac, segons ha explicat a 'CatalunyaDiari.cat', hi va impactar. La corda va quedar a l'altura del coll i de la clavícula del conductor de la moto. El fil va acabar cedit, fent un gran espetec. Es tractava, segons ha pogut confirmar aquest mitjà, d'una cinta adhesiva estil aïllat, en aquest cas, de color verd.

Gamberrada o intent de robatori de motocicletes

El conductor va rebre l'impacte al coll, però no va acabar caient a terra. «Com que no venia ningú, ni darrere meu pel carrer Ballester ni per Mitre, sense baixar de la moto em vaig aturar i vaig mirar enrere durant uns segons per si veia algú», ha explicat a 'CatalunyaDiari.cat'. No va veure ningú, el carrer estava desert. L'home va seguir la seva marxa; va sospitar que es podria tractar d'una gamberrada o d'una distracció per aturar un motorista i poder-li robar la motocicleta. Tampoc va presentar denúncia als Mossos d'Esquadra. En arribar a casa va veure que tenia al coll una marca vermella de l'impacte de la cinta adhesiva. Per l'altura on estava posada, a l'altura del coll, si arriba a ser un fil de pescar, més resistent, hagués pogut causar lesions molts més greus al motorista.

Les marques vermelles encara es podien notar aquest dimecres al matí.
Les marques vermelles encara es podien notar aquest dimecres al matí. | Cedida / CatalunyaDiari.cat

 

Aquest matí a la cantonada de Ballester amb Mitre encara hi havia, enganxada a banda i banda del carrer, al pal dels semàfors, la cinta adhesiva que es va trencar amb l'impacte de la motocicleta. El desconegut o els desconeguts que la van enganxar no la van arribar a retirar després. Els Mossos d'Esquadra han explicat que encara no han rebut la denúncia d'aquest fet i han confirmat, des de la comissaria del districte de Sarrià-Sant Gervasi, que no tenen coneixament de més fets com aquest. A la Guàrdia Urbana de Barcelona tampoc li consten tampoc fets similars.

Un macabre antecedent l'any 1994

L'any 1994 es van detenir a dos germans bessons de 15 anys i un altre noi de 14 que van col·locar una cinta adhesiva al carrer Indústria de Barcelona i que va causar la mort d'un motorista que tornava de matinada a casa seva. Juan Matías Delgado, de 42 anys, no va veure la cinta de plàstic, hi va impactar amb tal força que li va succionar la tràquea. Va morir a l'acte. Els tres menors d'edat van assegurar que volien veure com la cinta impactava contra un cotxe i la reacció del conductor, però el primer a passar va ser un motorista. Van ser ingressats en un centre de menors.


Comentaris

envia el comentari