Una ambulància del SEM i un cotxe de policia en un accident

Un motorista perd la vida en un nou accident a les carreteres catalanes

Aquest any han mort 110 persones a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Nou cap de setmana amb males notícies pel que fa als accidents de trànsit mortals a Catalunya. Aquest diumenge, dia 24 d'octubre, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat de la mort d'un motorista en un sinistre que s'ha produït en el dia d'avui. Segons les informacions del SCT, la víctima ha perdut la vida després d'un xoc frontal amb un turisme.

Un motorista perd la vida en un xoc frontal a la B-112

Un motorista ha perdut la vida aquest diumenge, dia 24 d'octubre, en un accident de trànsit. Per causes que encara es desconeixen i que s'estan investigant, s'ha produït un xoc frontal entre una moto i un turisme a la carretera B-112. El sinistre ha tingut lloc en aquesta via a l'altura de Collbató, a la demarcació de Barcelona.

A conseqüència del xoc frontal entre els dos vehicles, el conductor de la motocicleta ha mort -el conductor del turisme n'ha sortit il·lès-, elevant d'aquesta manera la xifra de persones que han perdut la vida a les carreteres catalanes. Enguany, ja són 110 les víctimes mortals a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Es tracta d'una xifra lleugerament menor a la del 2019 a aquestes alçades, tot i que hi ha un element que preocupa especialment a les autoritats.

40 motoristes morts a les carreteres catalanes aquest 2021

Estem parlant de la significativa xifra de motoristes morts aquest any a les carretes de Catalunya. I és que, de les 110 víctimes mortals que s'han comptabilitzat en aquests 10 mesos de 2021, 40 són conductors de motocicletes. És a dir, poc menys de la meitat de persones que han perdut la vida enguany en accidents de trànsit a casa nostra eren motoristes.

L'últim cas, el passat dijous

Només cal mirar tres dies enrere per trobar l'últim precedent d'un motorista que ha perdut la vida en un accident de trànsit. Dijous passat al vespre, un jove de 24 anys i veí d'Argentera va morir en un sinistre a la C-1415c en el qual s'hi van veure implicats dos vehicles més. La víctima de l'accident es deia Eloi Serra i era molt conegut a la localitat, ja que jugava al FC Argentona i també era casteller als Passerells del TecnoCampus de Mataró